tecrübeli arkadaşlar yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenci44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fenci44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma landirenzo taktırıp fulledim ama yinede 4.ışık yanmadı neyse ben kullanmaya başladım ama 160 km de kırmızı ışık yandı neden olabilir acaba

aracıma landirenzo taktırıp fulledim ama yinede 4.ışık yanmadı neyse ben kullanmaya başladım ama 160 km de kırmızı ışık yandı neden olabilir acaba

silindir tip depo varsa yanlış montaj yapılmış olabilir,şamandıra geometrik olarak hatalı çalışır..

ben yanlış montajı nasıl anlıycam acaba

yardımcı olursanız sevinirim

bendede aynı sorun olmuştu atiker kullanıyorum rahat 10 kişiye sordum o ışıklara güvenme dedi hepside taktırdığın yere götür baksınlar

depo kaçlık acaba?

32 litrelik

o ışıklara güven olmuyor. bazen 3 ışık yanıyor. nadirende olsa bazen kırmızı ışık yanıyor. bende tüpü hep full lerim. fulleyince km sıfırlıyorum.34 lt gaz alıyor uzun yolda 420 km falan gidiyorum.

kardeş günahını almayalımda benim önceki araçta tüplüydü 30 tl lik tüp aldım 15km.gittim gaz bitti döndüm istasyona önce kıvırdılar elimde fiş olunca yeniden gazı bastılar aklınızda olsun güvenilir yerden gaz alın hava basabiliyorlar

arkadaşlar meraba opel merivam var.2003 1.6 16 valf essentıa. dün arabamda bir sorun oluştu,gaza basıyorum fakat gerekli tepkiyi alamıyodum.bilgisayara baglattım gaz pedal sensörü ve boğaz kelebeğinden bahsettiler bu arıza konusunda bilgi verecek olan arkadaş varmı bu arıza benı maddi olarak ne kadar hırpalar yardımcı olursanız sevinirim.arabamda lpg yoktur.

Geri