Taze bir kaza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stskeep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stskeep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkkadaşlar, az önce halısaha maçına gitmek için araca bindim parkettim maçtan sonra baktımki sol arka tam köşeye biri sürtmüş sanırım arabanın boyası bizim arabaya geçmiş sarı bir renk var üzerinde.
Akşam olduğu için fotoğraflarını çekemedim..
Göze çok batıyor fakat, bunu nasıl giderebiliriz sizce?
Servise mi götürmeli :/

Ynt: Taze bir kaza :(

Bir fotoğraf paylaşırsanız daha net cevap verebiliriz ama ilk etapta pasta ile ufak bir temizlik yapıp, alttan çıkacak kısmı görmek lazım.  ::)
Eğer sizin boyada çok derin hasar yoksa rötuş boyası ile halledilebilir.

Sanayide bir ustada pasta veya rütuş vs yaptırmanın aracın kaskosuna garantisine vs bir sıkıntı yaratırmı peki, ilk kazam ve ilk arabam olunca suan içimde bir heyecan var k.bakmayin :))

aracın garantisine hiçbişe olmaz.Foto paylaşın eğer göçük yoksa pasta bile yetebilir.

geçmiş olsun ,ilk olarak pasta ile hasarlı kısmı temizleyin eğer sizin boyada da hasar varsa rötuş yaptırırsınız.

Gecmis olsun foto paylasirsaniz daha kolay yorum yapabiliriz

Yarın fotoğraflarını çekip sizlerede göstereyim, fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
inşallah fazla sıkıntılı ve masraflı bir hasar değildir.
Dikkatlice bende inceyelemedim, halısahaya giderken arkadaşın aracınada durduğu yerde vurmuşlar ona geçmiş olsun üzüldüm derken benim başıma gelmesi tam bir kısmet ve bahtsızlık oldu benim için :)

Geçmiş olsun. Nazar çıkmış. Resmi eklemeden bir şey yapma. :)

Geçmiş olsun. Göçük yoksa ve boyanızın üstünde başka renkte bir iz varsa muhtemelen boya transferidir. Eğer bu durumdaysa aşındırıcıya bile gerek yok, temizleyici bir ürün işinizi görecektir.

Gecmis olsun, sikinti yapma bende pasta ile duzelecegini dusunuyorum.

Geri