tayin için bazı iller ve ilçeler ile ilgili yardım(ankara,denizli,aydın,manisa..)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kusura bakmayın benim burada vurgulamak istediğim olay başka..sadece bilgi toplamaya çalışıyorum..yoksa benim için bu tayin döneminin neden hayati önem taşımasıdığı ile ilgili 10larca neden sayabilirim..sadece biri Türkiye'nin en geri kalmış ili ünvanını Hakkariyle paylaşan bir ilde yaşamak,,Türkiyenin 871 ilçesi içinde son 10 ilçesinden birinde yaşamak,yaşamaya çalışmak, YAŞAYAMAMAK.Yoksa her yerde çalışabilirim ülkemin..meleketten 1750 km uzaktayız burdan öte çalışılamayacak bir yer yoktur benim için. Ama biraz da biz yaşayalım..Zaten belirtik layıkıyla görevimizi tamamladık diye.art niyet yok..kusura bakmayın.
hocam haklısın o şartları yaşamayan bilmez

yok mu bu yerleri bilen başka arkadaşlar..

Sizin yapacağınız : Aydın , manisa ve Denizli merkezi düşünmeniz olmalı tabiki buda kesin merkez olabilecek ise ,Bu imkan yoksa merkeze yakın yerleri düşünmeli.
Tayinde esas olan yerin güzelliği değil çalışak olacağın yerde huzurlu olmaktır. Severek gittiğin yerde çalışma ortamında huzur olmaz ve sitres dolu günler yaşanırsa o sevgi ve güzelliğin bir anlamı kalmaz.Sıralamış olduğun yerler şu anda görev yapmış oldun yer ile mukayesesi bile olmaz. Ayni oranda mahrumiyetleri yoktur.
Yeni atanacağın yerde nekadar kalacağın ve bu süre içersin de varsa çocuklarının eğitim durumlarınıda göz önüne alıp isteklerini bunlara göre değerlendirip karar vermen yerinde olur.Yukarıdaki mesajlardada belirtildiği gibi haritayı incelemende yarar olacağını ve atanmanı düşündüğün yerdeki meslektaşlarınlada iletişime geçmen de faydalı olacaktır.;)

yaşamayan bilmez bilemezzzzzzzzzzzzzz

küçük yerde yaşamak ekonomik açıdan büyük yerde yaşamaktan çok daha rahat, ulaşım açısından, işleri kolay halletmek açısından, sizin de söylediğiniz gibi kira, geçim açısından... Tabi büyük şehirinde sosyal açıdan olsun, yeni imkanlar açısından olsun pek çok avantajları var.

Bu iki avantajı bir arada yaşatabilecek yer olarak manisa merkez'i tavsiye edebilirim (köyleri birbirinden uzak), büyük bir yer değil ve en önemlisi izmir'e 15dk mesafe. İşe gidip gelirken ulaşım sorunu olmayacak, uygun kiralık bulunabilir ve büyük şehrin imkanlarından da 15dk mesafe ile faydalanılabilir. Hayırlısı olsun...

Not: bu arada manisa'nın iklimi izmir gibi değildir, kışın soğuk olur, ısınma masrafları izmir'e göre daha yüksek olur, doğu anadolu kadar olmasa da...

Son düzenleme:
Geri