tayin için bazı iller ve ilçeler ile ilgili yardım(ankara,denizli,aydın,manisa..)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım anlayamadıgım neden hayatı onem tasıyorkı

bence sen düşün dur neden hayati bir önem taşıyor diye..belki bulursun..çünkü burada önemli olan bu konudan seçmiş olduğun 'hayati önem taşıyor' kelimeleri....

Bence de en uygyuunu iklim olarak aydın hayat standartı da çok yüksek değil bence aydın ama yinede senin için hangisi hayırlısı olacak sa o olur inş..

bence sen düşün dur neden hayati bir önem taşıyor diye..belki bulursun..çünkü burada önemli olan bu konudan seçmiş olduğun 'hayati önem taşıyor' kelimeleri....
sıze merakımı belırtmısım neden art nıyet tasıyorrsunuzkı bu vatanın her tarafı kutsaldır hayman kecıborlu akçaova acıpayam degılde Hazro demirözü Polateli gürün sarıoglan gazipaşa olsa ne olur neden hayatı onem tasıyor yoksa denızlıye gıdemezsenız hayatmı bıtıyor

ha buarada da ankara,denizli,aydın,manisa nevsehırıde son derece ıyı bılırım ben oyle bır ımkanın varsa mugla izmir ve antalyaya gıdemıyorsan aydın tam sıze gore

sıze merakımı belırtmısım neden art nıyet tasıyorrsunuzkı bu vatanın her tarafı kutsaldır hayman kecıborlu akçaova acıpayam degılde Hazro demirözü Polateli gürün sarıoglan gazipaşa olsa ne olur neden hayatı onem tasıyor yoksa denızlıye gıdemezsenız hayatmı bıtıyor
7 yıldır güneydoğuda görev yapan bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirimki insan çok yıpranıyor buralarda.O yüzden 117 puanı olduğuna göre arkadaşta en az 5-6 yıldır Ağrı da çalışıyor böyle düşünmesi gayet normal.

hocam bende urfa merkezde öğretmenim son tercihe urfa yazabilirsin buralar hem ucuz hemde imkanları iyi. iklimi sıcak mutfak kültürü ise süper. tercih hakkım olmama rağmen ben tercihte bulunmayacağım

kusura bakmayın benim burada vurgulamak istediğim olay başka..sadece bilgi toplamaya çalışıyorum..yoksa benim için bu tayin döneminin neden hayati önem taşımasıdığı ile ilgili 10larca neden sayabilirim..sadece biri Türkiye'nin en geri kalmış ili ünvanını Hakkariyle paylaşan bir ilde yaşamak,,Türkiyenin 871 ilçesi içinde son 10 ilçesinden birinde yaşamak,yaşamaya çalışmak, YAŞAYAMAMAK.Yoksa her yerde çalışabilirim ülkemin..meleketten 1750 km uzaktayız burdan öte çalışılamayacak bir yer yoktur benim için. Ama biraz da biz yaşayalım..Zaten belirtik layıkıyla görevimizi tamamladık diye.art niyet yok..kusura bakmayın.

köyde 2 yıl çalıştım ne su vardı ne elektrik. yolların kapanması ise işin cabası. hele köylüler senin dilini konuşmuyorlarsa. ayda sadece merkeze maaş çekmeye gidiyorsun. ekmeği sadece ay başı yiyorsun... arkadaşın hayati önem taşıyor demesinin nedeni bu:good:

Geri