tayin için bazı iller ve ilçeler ile ilgili yardım(ankara,denizli,aydın,manisa..)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tayinim manisa saruhanlıya çıktı..saruhanlı hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşlar ağrıda 3 yıl görevin ardından nihayet tayinim manisa saruhanlıya çıktı..bu ilçe ile ilgili bilgisi olan ve ya oralı olan varsa beni gitmeden biraz aydınlatırsa sevinirim..

Son düzenleme:
bence deizli merkez en iisi hemehirde hemde denizlide kiralar çok fazla deildir

aydın merkez..kışları çok soğuk olmaz..yazlarıda sıcak olur iklimi muşteşemdir..4 mevsimi yaşarsın...tek sorun biraz sıcak olur..aydın her yerin ortasındadır.izmir denizli muğla...bodrum ceşme kuşadasına yakın olan tek ildir.ilceleri çok mütevazi insanlar vardır..herşeyi taze taze yersin..ev kıraları 250 ila 350 arası değişir eve göre tabi..neden se gelen memurlar gitmemiştir emekli şehri olarak adı çıkmıştır memleketimizin

aydın-germencik-bozköy
manisa akhisar-beyoba

sakın ola haymanayı düşünmeyin;)

isparta -keçiborlu : dostum ısparta'ya yarım saat afyona ise 1.5 saat mesafede küçük muhafazakar bir kasaba desek tam anlatmış olurum! fakat huzur bulabileceğin erken yaşta emekliliği hayal edebileceğin içinin geçeceği gençliğinin söneceği bir yer ama aşırı huzurlu :D hergün ıspartaya giderim diyorsan o başka ısparta çok güzel bir memleket 5 yıl yaşadım heryerin olduğu gibi negatif yönleri var ama gerçektende ben olsam ıspartada yaşar hergün o yolu giderdim çünkü buna değer her haftasonuda antalya ohh paşalar gibi! ayrıyeten ısparta ve keçiborluda hayat çok ucuzdur 10 liraya dışarda en kral yemeği yersin ayrıca pazarda %100 ekolojik ürünler bulman mümkündür! fakat bir handikap konutlar aşırı pahalı öğrenciler istila etmiş durumda bu durum k.borludada aynı.. büyük hastaneleri var ş.içinde 1 adet devlet hastanesi 3 büyük özel hastanesi 1 ssk ş.dışına doğru 8km mesafede üni.hastanesi 1 ssk var ayrıyetten eğirdir çok güzel bir göl hergün gitsen sıkılmazsın ilçeleri ve köyleri harika güzellikte yemyeşil ş.içerisinde büyük 3 adet süpermarket 1001 çeşit gül market (gül suyu fln) 1 adet migros 1 adet ykm güzel parklar koşu yolları mevcut derli toplu bir şehir ısparta yı tercih edebilirisin!..

ankara-haymana sadece hamamı güzel :D bence haymanadan ziyade ısparta daha iyidir!..

Son düzenleme:
Bir Denizlili olarak DENİZLİ _ PINARKENT derim.. şehir merkezine 10 km..Ve hiçbir zaman gidiş veya geliş yolu trafik sorunun olmaz.Ayrıca kiralarda merkeze göre çok ucuzdur. Gerçi merkezde kalıp hergün gidip gelebileceğin bir yol. Denizli ye gelince Su bol ( kolay kolay kesilmez ) - elektrik sorunu yok denecek kadar az ( yılda bir veya iki ) Dolmuş fiyatları uygun 1 ytl ye çoğu yere tek dolmuş gidebilirsin..Alış veriş merkezleri ve eğlence yerleri yeterli düzeyde... Yazın aşırı sıcak veya kışın çok soğuk olmaz.Ilıman bir hava vardır. Nemli bir hava yoktur Rahat edersin..İnsanları sıcak kanlıdır, misafirperverdir.... Benden bu kadar. sormak istediğin soru varsa cevaplayayım....

ayrıca üstteki arkadaşın dediği ısparta da ben de kaldım. çok büyük bir yer değildir. denizli daha gelişmişdir ısparta ya göre. saten bir eğridir var gerisi sıkıntılı.. denizli de 2 devet hastanesi sayısız özel hastane var...

Son düzenleme:
ayrıca ne nereye gitmek istersen her yer uzak değil.. Mesela fethiye 180-190 km - izmir 225 km - marmaris 250 km - didim 225 km - afyon 226 km - ısparta 200 - 210 km - antalya 250 km - kuşadası 250 km civarı - pamukkale 14 km - bodrum 250 km - bursa 450 km - istanbul 650 km civarı - aydın 140km - nazilli 90 km civarında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam...

Yerelnet ten bütün köyleri bulabilirsin.

Tayin dönemi :) herkes bi yerleri soruyor :) İnşallah sana en uygun hayırlı yer nesesi ise orası olsun..

Geri