Tavsiye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
civic satılmıyo diye biliyorum şu ara , temmuzda gelcek denilmişti bize.city tam komedi içine binince güldüm 2002 astram bile daha güzel.astra sedan fikrim yok corolla bence warsa alınabilir .ben olsam o paraya wolwo s4o 1.6 d yada mitsubishi lancer alırdım beyaz :)

civic tercih ederim astra sedanı pek beğenmedim...

Focus titanium
civic

Jettayı oldum olası sevmem. Cıty'in ikinci el piyasasının kötü olduğunu biliyorum. Astra sedan veya corolla diyorum.

jetta ve city hariç hepsi olabilir....

...........tsı motor jetta...........

Corolla'nın dizeli var benim amcaoğlu kullanıyor..Turbo açmadığı sürece araç ölü bu 1
aynı abide daha önce makyajsız Focus vardı ona arka tarafta 3 kişi rahat rahat oturuyordu ama Corolla da arka tarafta 3 kişi oturduğu zaman kesinlikle omuzlar birbirine değiyor rahatsız oluyosun..
Astra sedan hakkında pek bi bilgim yok ama karşılaşmada Jetta ve Civic gibi arabalar olunca otomatikmen onu alma kararım 0 a iner..
Civic ve Jetta seçimindede karar tamamen kendisine kalır..Bi tarafta Vw güvencesi donanımı bir tarafta ise Honda..burda karar ikisinide inceledikten sonraya düşer..
ama galiba hiç araba yok şu anda Türkiyede 0 olarak..bizim abiye bakıyoduk Vw Golf adamlar haziranda anca gelir dediler oda ÖTV siz gelir dediler yani ÖTV indiriminden faydalanamazsınız dediler..iyi bakmak lazım..

Civic rüzgar sesi alıyor.

Astra Sedanda hararet göstergesi yok ben sevmiyorum. Diğer herşeyiyle alırdım.

Bence burada Corolla 1.6 124 hp..

Geri