Tavsiye istiyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam herkese
smile.gif

Aracıma 2 adet 60mm HKS gösterge almış bulunmaktayım,ancak göstergeleri nereye koyacağım konusunda malesef tam bir karar veremedim..Niyetim aslında havalandırmaların içine gömmek,ancak hem orjinalliği bozmamak ,hem de yazın soğutmayı engellememek için,başka bir yer önerisi olan var mı acaba? Yoksa dediğim yer ideal mi sizce? Direksiyon önüne,konsol üzerine de olabilir diye düşündüm,ancak kablolar falan görünüyor öyle de..

Fikri olan?
(Bahsettiğim şekilde,havalandırmalara konulmuş hali : )
http://www.youtube.com/watch?v=jSdwi...eature=related
(konsol üzerine konulmuş hali
smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=qM7j7Rz-5A0

Bir de aklıma şöyle birşey geldi,vitesin önündeki boşluga kalıp yaptırıp koymak :)

ne gostergesı kı bunlar? luzumlu değilse koyma, şahinlere koyuyolar onları. luzumlu olanlar ön gögüste mevcut zaten. diğerleriyle ustalar ılgılensın

Birisi benzin basıncı,diğeri de sıcaklık göstergesi. Sıcaklık (hararet) aracta mevcut değil. Daha EGT ve boost gelecek,asıl onları nereye koyacağım o da başka bir soru :D

Bu göstergeler aslında cok da lazım değildi ancak aldık artık..satılık olarak koyacağım ilanı,satılırsa,yeni alacaklarımı koyarım yerlerine,olmadı 4 adet gösterge olur,fazlası zarar deil :)

Şahinlerde olanlar bir de Auto Gauge gibi,20 liraya alınan markalar,ve doğru ölçüm yapmıyorlar. Gerçekten işleyen göstergelerden olan HKS ise tanesini yüzlerce dolara alabileceğiniz göstergelerden biri,yani çakma değil :)

bence havalandırma boşluklarına koydur.çok daha sade ve göze batmayan şekilde durmuş.

Birisi benzin basıncı,diğeri de sıcaklık göstergesi. Sıcaklık (hararet) aracta mevcut değil. Daha EGT ve boost gelecek,asıl onları nereye koyacağım o da başka bir soru :D

Bu göstergeler aslında cok da lazım değildi ancak aldık artık..satılık olarak koyacağım ilanı,satılırsa,yeni alacaklarımı koyarım yerlerine,olmadı 4 adet gösterge olur,fazlası zarar deil :)

Şahinlerde olanlar bir de Auto Gauge gibi,20 liraya alınan markalar,ve doğru ölçüm yapmıyorlar. Gerçekten işleyen göstergelerden olan HKS ise tanesini yüzlerce dolara alabileceğiniz göstergelerden biri,yani çakma değil :)

dışardan bakınca hepsi bir duruyor. bence sat ve hıcbırıne para odeme bunların :)

VAlla havalandırmadaki gibiyse yani elektronik bişey çok güzel durmuş kontak açınca ışıkları yanıyo falan...

havalandırmadaki süper duruyor ama dediğin gibi 2 tane daha gelicekse bu 2 de pek önemli değilse bunları pas geç =)yada yol bilgisayarının yanlarına yuva yaptır orj. bişi olsun ama pahalı olur galiba :D

havalandırmaya güzel olmuş ama sen bilirsin

Havalandırmanın üzerine çok şık olmuş orijinalliğine çok takılma opc kullanıcısın satarken dert olur düşüncesindeysen o genellikle corsa nın 5 kapı versiyonu gibi standar arabalar için geçerli.

abi havalandırmaların orası daha güzel görünüyor..

Geri