Tavanı folyo kaplama ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon tanıdıktan almışsınız tam okumamışım:)

Yukardada belirttiğim gibi, aldığımız folyo araç giydirmedede kullandıkları oracal marka folyo.. Sadece indirimli fiyata aldık biz tanıdık reklamcı olduğu için..

tamponlardaki parklardan yaptır emirhan ;) :D bırak olum tavana folyo falan arabanın rengi koyu zaten :D

onu yaptırabilirim :D

ewet sonradan görmdüm kusura bakmayın

ayrıca bu folyoya boya gibi üstüne cila atabilirsiniz deli gibi parlar:)

Emirhan aynen kardeşim araba zaten koyu renk birde siyah yaptırdınmı...

bilmiyorumki ya:D bi yorumları alıyım bende kara vericem hatta konu açıyım bende:D seninkini tıkamayalım:D

bi photoshopta denemeyi düşünüorum:D çünkü aynalarıda carbon yapıp kanatıda carbon yapınca uyum olsun diye üst isteyecek sanki:confused:

linkini yolladıgın araba güzelmi çirkinmi karar veremedim offset jantları fln severim ama seninki daha bi hoş geldi gözüme:) photoshop ta denemek daha iyi olur tabi karbon kaplama için de 3m in bi malzemesi var gerçek karbon kadar iyi duruyo kesinlikle tavsiye ederim

linkini yolladıgın araba güzelmi çirkinmi karar veremedim offset jantları fln severim ama seninki daha bi hoş geldi gözüme:) photoshop ta denemek daha iyi olur tabi karbon kaplama için de 3m in bi malzemesi var gerçek karbon kadar iyi duruyo kesinlikle tavsiye ederim

direk sipariş yapılıyomuş o kanat galiba abi o jantları çirkin onun ya şuan üstünde BBS janlat war onlar daha iyi :D sağolasın abi :)

sanırım iç mekanı dedigim 3m carbon folyo ile kaplanmış:)

yok ben icmekana girmem cunku bunlarinki cok ozel ve guzel:)

Geri