Tavandan Su Giriyor İçeri

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Haz 2009
Mesajlar
21,571
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Yaş
50
Arkadaşlar aracım bu bu aracın arka sağ üst direğin olduğu kısımdan içeri su giriyor bir türlü nereden girdiğini bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını beklerim.

grnt021ku7.jpg
 
tavan anteni olabilir.
 
Değerli arkadaşım ilk aklıma benimde öyle geldi ama sadece sağ tarafta oluyor su tuttum arka camın olduğu üst kısımdan bir sızma var yukarıdan aşağı cama doğru iniyor. O kadar su oluyor arkadan ön sağ koltuğa kadar su geliyor. Tavan döşemesinden umudum kalmadı ama en azından tavan zarar görmesin demeye başladım.
 
bagaj çıtaları bölgesi veya kapı fitilleri
 
Evet çıtaları kontrol edin derim...
 
Arkadaşlar çıtalara baktım ama vida yada buna benzer bir şey yok. Görünürde yoksa bunların vidaları iç kısımda tavan döşemesi kısmında olmasın?
 
Arkadaşlar çıtalara baktım ama vida yada buna benzer bir şey yok. Görünürde yoksa bunların vidaları iç kısımda tavan döşemesi kısmında olmasın?
Tavan bantlarında çıtalar için sürgülü kapaklarla açılan bölümler var. Onların içine oturtuluyordur çıtalar muhtemelen...
 
Benimde aklıma dedim yoksa bunlar vidalı da tavana vida ile mi tutturuluyor ve vidaları tavanın içinden mi sıkılıyor diye geldi. Böyle bir şey olması söz konusu olabilir mi? Vida mevzusu ?
 
Mümkünse tavan çıtalarının diplerini dıştan izole edip öyle deneyin derim bir de...
 
tavan dösemesinin altindan vidalidir...ve su bagaj citalarinin contasindan giriyordur..sirf arka yani sökerek aradan girmeye calis vidaya..kolay gelsin
 
Geri
Üst