Tavandan Su Giriyor İçeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim aklıma takılan zaten oydu yani tavanın iç döşemenin altında vida olup olmadığı idi. Demek ki orada bir vida var. Anladığım bu olmazsa sol kısımı söksem sanırım o vidaya ulaşa bilirim. Benim dedim gibi aklımda olan tavanın içinde vida olup olmadığı idi. Ve sanırım orada vida var.Arkadaşlarım yorumlarından ben öyle anladım.

Değerli arkadaşlar solu opel garaj da aldım Hakan bey sağ olsun her zaman olduğu gibi ilgi ve alakasını gerçekten esirgemedi. En sonunda orası burası derken en sonunda su alan kısmı bulduk. Su tavanın perçinlerinin olduğu kısımda izelasyon malzemesinin açılmasından dolayı olduğunu bulduk. Geçici bir çözüm olarak o kısmı sanırım 25-30 cm kadar olan bölümü katalizatör bir yapıştırıcı ile yapıştırdım sorun kalmadı. Ama tabi tava araç birde koyu renk olmasından dolayı açılır düşüncesi var içimde şimdi bu kısma ince film şeklinde bir slikon ile kapamayı planlıyorum aklıma ilk gelende kırmızı sıvı conta. Peki sizce bu iş yapar mı? Yoksa farklı şeyler denememi öneren arkadaşlar varsa fikirlere açığım arkadaşlar.

Aklıma ilk başta önerdiğim gibi silikon geliyor. Ama kalitelisini kullanın ki kolay deforme olmasın...

dayson ıyıdır onu kullanabılrısn aman dıkkat elıne bulastırma cok zor cıkıyor :D

Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yüreklerinize sağlık.

Geri