tavan lambası kapatınca bile yanıyor...yardımmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaptaN55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar tavan lambasını beyaz yapmak istedim...aldım bi lamba...yaktım çok şık ve daha aydınlık oldu...ama sorun var...hrşey kapalıyken bile lambanın ledleri biraz yanıyor...bi yere şalter koymak istedim ama kabloları bulamadım...şimdi tavanda 2 kablo var...o kabloların devamını nerde yakalayabilirim ? normal olarak geri çekilerek açan düğmeden güç kablosunu buldum...oraya şalter koydum...yine aynı...yardım edebilecek olan var mı?

Bildiğim kadarıyla tavan lambası şaseyle devreyi tamamlıyor ;yani o şalter koyduğun yerden bide şase kablosunu bul ve şalteri ona koy;bide eğer kapıyı kapatınca geç sönüyorsa geciktirici röle vardır; oda şaseyle devreyi tamamlar sorun o röleden de kaynaklanıyor olabilir;röleyi devre dışı bırakıpta denemek gerekebilir ama rölenin yerini bilmiyorum....

Bildiğim kadarıyla tavan lambası şaseyle devreyi tamamlıyor ;yani o şalter koyduğun yerden bide şase kablosunu bul ve şalteri ona koy;bide eğer kapıyı kapatınca geç sönüyorsa geciktirici röle vardır; oda şaseyle devreyi tamamlar sorun o röleden de kaynaklanıyor olabilir;röleyi devre dışı bırakıpta denemek gerekebilir ama rölenin yerini bilmiyorum....

ya dün bi sürü kablo denedim tavan lambasına etki eden tek bi kablo buldum o da işe yaramadı...röleleri devre dışı bırakmak zordur ya :)

bu tavandan gelen kablolar nerden konsolun oraya iniyor? a sütünundan mı?

ya arkadaş bi tavan lambası için arabayla bukadar oynamaya değermi. orjinalinin suyumu çıktı

ya arkadaş bi tavan lambası için arabayla bukadar oynamaya değermi. orjinalinin suyumu çıktı

ya takmışsınız orjinale...ne bu ya 100 yıl sonraya numune mi bırakacaksınız...biraz da keyfinizi düşünün ya

ya takmışsınız orjinale...ne bu ya 100 yıl sonraya numune mi bırakacaksınız...biraz da keyfinizi düşünün ya

tavan lambasıyla keyfin ne alakası var. sen ancak bunlardan keyf alıyorsan gid ozaman 40w lık filerosan lambası tak . keyfden dört köşe ol.

istersem simitte takarım...zevkler tartışılmaz abi...

bence hiç uğraşma benim eski astra g dede aynısı olmuştu
aküyü bitirifalan diye düşünüyosan kesinlikle olmaz led ler zaten normal yanarken bile çok düşük enerji tüketiyolar kaldıki o bahsettiğin durumda hiç bişey yapmaz. ondan daha fazlasını zaten arabanda alarm varsa o çekiyodur bence hiç kafana takma.

bence hiç uğraşma benim eski astra g dede aynısı olmuştu
aküyü bitirifalan diye düşünüyosan kesinlikle olmaz led ler zaten normal yanarken bile çok düşük enerji tüketiyolar kaldıki o bahsettiğin durumda hiç bişey yapmaz. ondan daha fazlasını zaten arabanda alarm varsa o çekiyodur bence hiç kafana takma.

valla hiç çalıştırmadan 1 hafta bıraktım aküyü bitirdiler...

Geri