Tavan hariç çizdiler???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nahre25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun bu yeni çıkan çizik kalemleri kapatabilir diye düşünüyorum.

İnsan değil bunlar fakat hayvanda değil. /()(/=?=%&%%!!
Geçmiş olsun dostum autoking gayet bu işlerde başarılı...
+ Hayvan deyince, hayvanlara hakaret etmiş oluruz.
Geçen sene benim sol arka çamurluğu çizmişlerdi,1 hafta ciğerim yanmıştı.
Benden 1 ay sonra komşumun ön kaputu çizmek değil, resmen haşat ettiler.Arabası E 200'dü, alalı 3 ay olmuştu.Arabanın çizildiği sabah, haklı olarak mahalleyi ayağa kaldırdı, 3 gün sonra da taşındı gitti.

Bunu yapanın anasınıda tavan hariç çizsinler inşallah. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

çok geçmiş olsun .İnsanlık kalmadı artık.Çok üzüldüm.boyasız bir çözüm bulursunuz inşallah

kardeş geçmiş olsun... benimde ön kaputa yaptılar arkadaşın dediği gibi bir daha çizilme tehlikesine karşı bir süre beklemekte fayda var...

bu çizme sanki size birisinin kastı varmış gibime geldi normal bir çizme değil normalde ibr parçayı falan çizerlerde sizde önceden bir şeyden husumeti olan biri sanki öfkesini kusmuş arabadan çıkarmış hıncını..

valla resmi görünce kendi arabam gibi içim cız etti arkadaşım geçmiş olsun umarım en uygun şekilde halledersin yapanada .................. diyorum

offf diorm ya içim gitti resmen çok geçmiş olsun. yapanlara da dicek laf o kadar çok ki forum ortamı buna müsade etmio. allah belalarını versn !!!

çok geçmiş olsun autoking de sorunu çözebilirsin

Geçmiş olsun ya, ne şerefsizler var, aynı şekilde boydan boya benim arabamıda çizmişlerdi, halledemedim, 1 seneyi geçti öyle biniyorum, her gördüğümde kulaklarını çınlatıyorum yapanların, tekrar geçmiş olsun...

Geri