Tavan hariç çizdiler???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nahre25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadasım cok gecmiş olsn cok uzucu bi durum autokinge gitmeni tavsiye ederm tırnak boyunu geciyosa boyanıcak baska care yok , tırnak boyunu gecmiyosa kalın pastayla alırlar.

çok geçmiş olsun.Akıl alcak iş değil gerçekten.Allah belalarını versin demekten başka çare yok.bu arada maalesefki boyanacak başka türlü halledilmesi mümkün değil :(

Çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm malesef boyamaktan başka çare yok :( Bunu yapan insan evladı olamaz yazık günahya :mad: Olsa olsa ancak .............. olur :mad:

geçmiş olsun, çok üzücü bi durum.
boya şart gibi, ama yinede varsa yakınlarda bir autoking bayine göstermeni tavsiye ederim.

Geçmiş olsun, çözüm boyatmak gibi görünüyor...Bu arada forumdaki arkadaşlarda ne inciler varmış! Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Buraya onu yapan kişiye küfür değil de arkadaşımıza çözüm yazsak daha iyi olmaz mı?

Yaşayan bilir bu durumu.Durup dururken moral sıfırın altına düşüyor.sinirden köpürüyorsun ama sinirini çıkaracak kimse yok :( Geçmiş olsun.Benim araç yeni boyadan çıktıktan 3 gün sonra sol tarafı boydan boya çizmişlerdi.Hala daha da duruyor rütuş yaptırdım ama yine de bariz belli.Hafta başında niyetlendim araştırdım boyatmadan önce kendim bişeyler yapabilir miyim diye. Aşağıdaki videoyu buldum.ilk fırsatta deniycem.videoyu açamazsanız youtube dan Deep scratch removal Toyota Tacoma diye aratın. Tekrar geçmiş olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=Dl30...411B1134F&playnext_from=PL&playnext=1&index=7

geçmiş olsunn... bunu yapanlar varya .......

geçmiş olsun ...bizimkinide çizmişlerdi O.ÇOCUKLARI.... arabayı satacaktık moral bozuntusundan

Son düzenleme:
Bunu yapan insan olamaz!!!

usta cok cok gecmıs olsun surda bayanlar olmucak varya agzıma neler gelıyo soylemek ıcın ah bunları tam bole cızerken yakalıcaksın arabanın jantına suratlarını vura vura dagıtcaksın o kadar canı olcan bunlara karsı....
bence otokıng felan olmaz arabanın fotolarını cek satarken zorluk olmasın dıye guzel bı usta bul arastır boyat cızıkler baya bı derın duruyo bızım burda abının 1 haftalık lagunasını komple cızmıslerdı kurtaramadılar boyandı arac sende boyat bence...

Geri