Tavan hariç çizdiler???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nahre25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun abi.Resimleri göründce krize girdim :@ . Bu insanlara çok şey demekle yetmez yakalayıp ,çiizdiği nesneyle ellerini ağaca çivilemek lazım.

geçmiş olsun arkadaşım.

böyle adi şerefsizleri çizdikleri nesne ile çivilemek değil çizdikleri nesneyi alıp bitaraflarına .... lazım. içim acıdı ya yazık günah değilmi sahibine nasıl yapılır böyle birşey.

Sağolun arkadaşlar hepinizin dediklerine misliyle katılıyorum. Bu arada bunu yapan bidaha deneyebileceğinden arabaya oto güvenlik kamerası kurdurmayı düşünüyorum. Çiziklere gelince önce autoking'e götürcem olmazsa tabi boyatacam. Arabanızı koyduğunuz yere çok dikkat edin. Kamera takdıran varsa bilgi verirse sevinirim.

auto king lokal boya olması lazm ,

Bunu yapan kıskançlığından yapmıştır, büyük geçmiş olsun, hem arabanın değeri düşüyor, hem de boyatmak dünyanın parası, yazık günah.

şimdi ...... bunlar o kadar söylüyorum aşşağılık herifler

ah bunu yapanı bıde bven elıme gıcırsem.neyse bende aracımı yenı aldığımda 15 gun sonra cızdıler boyattırdım 5 hafta ıcınde cızdıler gene ama bı elıme gecseydı anasından emdığı sutu burnundan getırırdım ama bulamadım ısaalah gıne aynı olay olmaz olusada elıme gecdımı bende o kısının kaportasını cızecem

hatalı park duru mu filan mı oldu

bunun yapanlara ne denir hepimiz biliyoruz o......... ç...........

yapanı biliyorsan aynısını yap. kalk bi gece 3 te. olmadı sokak çocukalrının cebine 50 tl koy yakarlar onuda arabasınıda. şerefsiz.

İnsan değil bunlar fakat hayvanda değil. /()(/=?=%&%%!!
Geçmiş olsun dostum autoking gayet bu işlerde başarılı...

Geri