Tatil ...

evet aynen öle sallanacak birşey değilki bu birde böle durumlarda motorun tamamen kilitlenip ön çekişli olduğu içinde ..gittiğiniz hızla takla atmaya başlamak var birde..

geçmiş olsun,

iyide debriyajdan sonra nasıl kol çıkarttıki? debriyaj düşmeden evvel bişi yoktu sanırım motorda.

didime gidiş esnasında debriyaj bilyesini yemiş onu değiştirdik ve arabayı 1 kaç gün kullandık sonra dönerken olan bir durum motorun hali yani blok çatlaması ....2 tane talihsiz olay yani kısacası ve üst üste...

motor bloğunun kaynak olup olmayacağı şu anda sorun aklımda...eğer tamir olamıyacak durumda ise blok :S başka bir blok almak gerekecek ...buda extra masraf ve ruhsata işletme fln filan birsürü iş...çok üzülüyorum çokkk...:( Hiç kimse İnşallah yaşamaz böyle bir durum...

ama bir yandanda sıfır motor olacak diye düşünüyorum ..sorunsuz bir 5-6 yıl belkide..yani arkadaşlar satması kolay başka araba almasıda kolay ..yanlız gt ile aramdaki duygu tamamıyle başka çok seviyorum artı gözümün önünde yanıyordu o ve tek başıma elim kolum pahasına kurtardım ..artık dahada kymetli ...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Allah betrinden saklasın. bizimde kulağımza küpe olsun bu olay :(

evet haklısın abim küpe olsun vallaha ...

çok büyük geçmiş olsun abi valal öyle bişey gelse başıma paniklerdim bişey yapamazdım heralde büyük cesaret kaputu açmak alev birden sanada gelip kıyafetlerin alev alabilirdi ALLAH korumuş inş. en kısa zamanda yapılır sende kavuşursun arabana.

Çok geçmiş olsun, okurken terledim sen neler yaşamışsındır kim bilir,
tekrar büyük geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim saolun kimsenin başına vermesin Allah...

Geri