taşıt vergisi

alpervectra-B

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar taşıt vergisi hakkında detaylı bilgi sahibi olan varmı.?97 model vectra trafiğe çıkış tarihi 1996 olmasına rağmen vergiden düşmedi.hala 300 küsür lira yıllık harcının yarı taksiti var.merak ettim.indirimi mümkünse biryere başvurmak gerekiyorsa haber sahibi olıyım.bildiğim kadarı ile 10 yaşını aşan araçlar otomatikmen düşmekte.bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim

saygılar...

otomatik düşmesi lazım...tam 10 yılı dolmamıştır

yaşı 10 yılı geçen arabanın vergiden düşmesinden kasıt ne? benim araba 11 yaşında hala vergisini ödüyorum..düşmeden kasıt sıfır vergi mi yoksa değer olarak azalmasımı?

yaşı 10 yılı geçen arabanın vergiden düşmesinden kasıt ne? benim araba 11 yaşında hala vergisini ödüyorum..düşmeden kasıt sıfır vergi mi yoksa değer olarak azalmasımı?
değer olarak azalması

teşekkür ederim astrammm

değer olarak azalması lazım gerçekten..benim arabanın vergisi 81 ytl senin arabanın vergisi olsa olsa 100-150 ytl olur 2 litre bile olsa..300 çok rakam.bi soruştur trafik memuruna sor.

bu gün ödedim 262 ytl agır oldu

bende bugun yatırdım 114.5 ytl içime oturdu resmen

ya arkadaşlar malesef ben maaşımı henüz alamadığım için yatıramadım vergimi.cezaya kaldı.faizi filan varmıdır bunun.

On günlük yüzde bir civarında bir gecikme faizi tutuyor.

12 yaş ve üzeri modeller de vergi azalması olması lazım senin arabanın vergisi 2008 de yarı fiyatına düşer.

Geri