Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umut tasarımların gerçekten çok başarılı. Bu konuda gayet yetenekli olduğun ortada. Bu yeteneğin umarım en kısa sürede istediğin yere getirir seni. başarılar
olur memnun olurum.. şu üstteki resimdeki çok güzel senin imzandaki de çok güzell.. Bak artık kafana göre yolla birşeyler de arkadaşımızın emeği her yerde olsun...
evet..... uzun zamandır vakit ayıramadığım tasarımlarıma bir yenisini daha eklemiş bulunuyorum... model yeni 3 serisi farklı filters opsiyonları ile birazdan sizlerle
:good::good::good:umut konuyu baştan bi okudum tasarımlara baktım çok hoş arkadaşım ellerine sağlık eğitimini aldığın bu işte umarım hak ettiğin arzuladığın yerlere gelirsin tebrikler
ya bu imagevenue.com harbi kıl paçinoo ben 4 tane resim koymuştum şimdi evde baktım kesin bi patlak olur diye.. ki olmuş resimlerin 3 ü yok ... imageshack.us dan yeniden yüklüyorum... işte filter seçenekleriyle... the new 3 series by umutkaragun....