tasarımlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut tasarımların gerçekten çok başarılı. Bu konuda gayet yetenekli olduğun ortada. Bu yeteneğin umarım en kısa sürede istediğin yere getirir seni. başarılar

olur memnun olurum.. şu üstteki resimdeki çok güzel senin imzandaki de çok güzell.. Bak artık kafana göre yolla birşeyler de arkadaşımızın emeği her yerde olsun...

evet..... uzun zamandır vakit ayıramadığım tasarımlarıma bir yenisini daha eklemiş bulunuyorum... model yeni 3 serisi :) farklı filters opsiyonları ile birazdan sizlerle :)

:alkis::alkis::good::good::good:umut konuyu baştan bi okudum tasarımlara baktım çok hoş arkadaşım ellerine sağlık eğitimini aldığın bu işte umarım hak ettiğin arzuladığın yerlere gelirsin tebrikler

the_new_3_series_by_umutkaragun

49589_bmw_6_neu4_122_385lo.JPG

49571_bmw_6_neu3_122_128lo.jpg

49568_bmw_6_neu5_122_384lo.jpg

49553_bmw_6_neu8_122_1074lo.jpg

49560_bmw_6_neu6_122_396lo.jpg

Bende photoshopta iki araba modifiye edince bişeyler yapıyorum sanıyordum.:D

Umut abi geldi ezdi geçti sonra geriye döndü bir daha ezdi.:D

Süpersin Umut abi,ellerine sağlık!

ya bu imagevenue.com harbi kıl paçinoo :D ben 4 tane resim koymuştum şimdi evde baktım kesin bi patlak olur diye.. ki olmuş resimlerin 3 ü yok :D ... imageshack.us dan yeniden yüklüyorum... işte filter seçenekleriyle... the new 3 series by umutkaragun.... :)

bmw6neu5.jpg

bmw6neu4.jpg

bmw6neu6.jpg

Basarilarinin devamini dilerim. guzel cizgiler.

teşekkür :D

Bu çizimleri yapan arkadaş aramızda gurur verici inşallah istediğin yerde olursun başarılarının devamını dilerim...

Geri