tanıtım çılgınlığı

bunlar çoktan var malesef aslında kafa göz bir girişiceksin kendine gelecek
:kop: evet memlekette sağlam erkek kalmazdı o zaman hepımız bakarız bakarız da parmak hesabı yapmayız coğunlukla :o arada boyle magandalar da cıkıyor o da olur belkı daglarda hıc kadın gormemıstır gordugu kadınların cogu da akrabası ve daha mutevazı gıyınendır ben ne kadınlar gordum teshırcı,ben ne kadınlar gordum davetkar,ne kadınlar gordum cok capkın zaten erkegın capkını olmaz kadının olur kadın ızın vermezse,capkınlık yapmaz ıse erkek baktıgı ıle kalır buradakı magandaların sorunu da bu ıste her kusun etı yenmez bu kuralı benımseyememıs,hayatına adapte edememısler suc sadece erkeklerde degıl kıssadan hısse gerekırse

bir de şu vardı , tanıtımla ilgisi yok ama bakışlar çok benzer..

image0011ib3.jpg

Evet bu resmi hatırladım şimdi.National geographic belgeselinde yeni bir tür tanıtımı diye sitelerde yayınlamışlardı.O zamanda çok gülmüştüm ya.:kop: :kop:

:) adam transa gecmıs melul melul bakıyor kım bılır aklından ne gecıyordur belkı de kredı kartı borclarını dusunuyordur gunahını almamak lazım :)

dimi kesin kredi kartı borcunu düşünüodur yoksa ablanın böbreklerinde taşları nasıl düşürcek onu da düşünüyor olabilir :p ayı ayı

kazım aabi

bırak kızı

dalmıs gıtmıs ne adamlar war ya kesın fordcu

Geri