tanıtım çılgınlığı

cengiz abi hadi diyelim kredi kartı borcunu düşünüyo da kadına neden bakıyo abi ayrıca düşünen adam kafasını felan kaşır...... :)

cengiz abi hadi diyelim kredi kartı borcunu düşünüyo da kadına neden bakıyo abi ayrıca düşünen adam kafasını felan kaşır...... :)
ya serkan tamam oyle olsun hanı belkı adamcagızın bır sıkıntısı vardır dedık :confused:
yurdum ınsanı ıste bakar goze yasak mı var :help: soföre veya tavana bakacak degıl ya adam onune bakıyor her bakanı kafaya taksak yolda adam bırakmazdık bıraz gercekcı olalım neyse

Eli ile de parmak hesabımı yapıyor abicim :D :alkis:
sahi adamın eline dikkat etmemişim haybeye savunmusum bır de elin adamını kusura bakmayın :)
ben kinaye ve ironi yaptım dostlar, bu tarz olayları topluma mal etmeyelım bosverın bakan baktıgıyla kalır,bunun memleketımızle alakası yok ınsan dogası boyle maalesef unutmayalım kı ALLAH ın insan(erkek) nefsini sınadığı en büyük sınav da sanırım erkegın karsı cınse olan zaafı bu sınavı basarıyla gecen var bunun gıbı takılan ahmaklar var,bazen bızım de gozumuz saga sola kaymıyor degıl özellikle mankenlere,plajda guzel hanımlara asırı, dekoltesı olanlara bakmıyoruz desek yalan olur kimse sütten cıkmıs ak kasık değil ama ölçüyü kaçırmamak lazım tabi yani her insan gayri ihtiyari bakabilir ama bunun gibi bakmak da biraz ayıp kacar sanırım ve zaten o hanım gereklı dersı de vermıstır umarım vermıstır.

Söyleyecek laf yok.sadece yazık

minibüsteki adamın el-göz-parmak koordinasyonu mükemmel:):P

:good: :good: :good: ne günlere kaldık memlekette rezillik diz boyu

bunlar çoktan var malesef aslında kafa göz bir girişiceksin kendine gelecek

Geri