Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten çok zor bir durum. Bant lekeleri, çizikler insanın canını sıkabiliyor. Aracınız çok temizse ve aracınıza çok düşkünseniz yandınız, boyası iyi değilse zaten sorun yok. En iyisi ya aracı hiç süsletmemek, ya da başka bir araç kiralamak.
Gerçekten çok zor bir durum. Bant lekeleri, çizikler insanın canını sıkabiliyor. Aracınız çok temizse ve aracınıza çok düşkünseniz yandınız, boyası iyi değilse zaten sorun yok. En iyisi ya aracı hiç süsletmemek, ya da başka bir araç kiralamak.
Ben 2 sene önce bir gelin arabası olayı yaşadım. Büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra babam evlense yapmam.
Çiçek olayını da bence büyütmeye gerek yok. Her çiçekçi süsler. Ama artık komple süsletmeyin derim. Öne bir çiçek, aynalara birer süs yeterli. Yani öyle önden arkaya şerit arka cama yazı falan, onlar tarihe karıştı denebilir. Zaten ne kadar sade o kadar güzel.
tamam arabayı muğlaya yollayın merkezde var bi tanıdık atıf abi. iyi süsler haa koli bantının en kalitelisini kullanıyo sökmüyosun bi daha süsleri sökemiyosun yani ,zaman aşımından kendi düşene kadar gelin güvey devam.