Yaw nedir şu taksicilerden çektiğimiz neden doğru düzgün araba kullanmıyorlar.Dün keçiörenden dikmene geliyordum konya yoluna girdim gidiyorum hızım 90 önüm falan dolu taksicinin biri dibime girdi ani fren falan yapsam bindirecek o kadar yakında uzunları da yaktı geliyo arada bir sellektör yapıyor yol versem de gidemeyecek çünkü önüm dolu maksat millet rahatsız olsun.Nese makas falan yaptı sağ şeride geçti sonra aniden önüme kırdı ani fren yaptım çarpıyordum yoksa kornaya asıldım bu sefer.Geçti önüme arka sisleri yaktı bende uzunları yaktım.Ama tın yok.Kornaya basıyorum,sellektör yapıyorum kapatmıyor önüne geçmeme de izin vermiyor.Yanımda annemle kardeşim var ters bi hareket de yapamıyorum tedirgin olmasınlar diye nese ilerde devriye gezen bi polis arabası gördüm belki anlar adamın sislerinin açık olduğunu diye sellektör yapıyorum korna çalıyorum onlar da anlamıyorlar.Taksici bi zaman sonra lpg istasyonuna girdi bende rahatladım.Yoksa bi yerde önüne falan kırıp papaz olacaktık sonunda.