Taksicilerden Illallah!!

selcuk_abanoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaw nedir şu taksicilerden çektiğimiz neden doğru düzgün araba kullanmıyorlar.Dün keçiörenden dikmene geliyordum konya yoluna girdim gidiyorum hızım 90 önüm falan dolu taksicinin biri dibime girdi ani fren falan yapsam bindirecek o kadar yakında uzunları da yaktı geliyo arada bir sellektör yapıyor yol versem de gidemeyecek çünkü önüm dolu maksat millet rahatsız olsun.Nese makas falan yaptı sağ şeride geçti sonra aniden önüme kırdı ani fren yaptım çarpıyordum yoksa kornaya asıldım bu sefer.Geçti önüme arka sisleri yaktı bende uzunları yaktım.Ama tın yok.Kornaya basıyorum,sellektör yapıyorum kapatmıyor önüne geçmeme de izin vermiyor.Yanımda annemle kardeşim var ters bi hareket de yapamıyorum tedirgin olmasınlar diye nese ilerde devriye gezen bi polis arabası gördüm belki anlar adamın sislerinin açık olduğunu diye sellektör yapıyorum korna çalıyorum onlar da anlamıyorlar.Taksici bi zaman sonra lpg istasyonuna girdi bende rahatladım.Yoksa bi yerde önüne falan kırıp papaz olacaktık sonunda.

ankaranın taksicileri öyle ben direk kırıyorum önlerine :D

neyseki istanbul taksicileri o kadar değil

kocaelide doğru dürüst taksici yok ki :) olanlarda manyak :D

Taksicilerden uzak durmak lazım en solda ilerlerken sağda bekleyen birisini görüp anında şerit değiştirebiliyorlar. ayrıca gözleri hep sağda solda olduğu için önlerine çok nadir bakıyorlar.

böyle tiplerle mutahap olmamak lazım, hele aracında ailen varsa kesinlikle.haberlerde yol verme kavgası cinayetle bitti ..benzeri bir sürü olay okuyoruz.hiç gerek yok arkadaşım ver yolu, nereye gidecekse gitsin, belasını Allahtan bulsun, maksat kendini ve sevdiklerini kollamak.yol vermekle sana hiçbir şey olmaz, belayı def etmiş olursun...

tanıdıgımız bir ailenin 2 ferdi (baba ve ogul) yol verme muhabbetine çıkan bir kavga sonucu bıçaklanarak öldüler.hiç gerek yok böyle şeylere.Allah herkesi kazadan beladan korusun...

bencede taksicilerden uzak durmak lazımm....

bende dolmuşculardan şikayetciyim bu kadar düşüncesiz insanlar olamaz biri el kaldırıyo anında neresi olduğu önemli değil duruveriyorlar

sen hafif dokundurcaktın tampondan ozmn görcekti

Ya nebileyim beni trafikte taksiciler kurtarıyo walla:) ya bana şimdiye kadar denk gelmedi yada taksicileremi uyum sağlıyom anlayamadım walla hatta bak geçen günkü olayı anlatayım;
Acil işim vardı akşam 5 ve eskişehire gelenler bilir Atatürk caddesi vardır ve o saatlerde çok karışıktır neyse mecburi girdik sağdan gidiyordum lakin önde saolsun bayan arkadaşımız tedirgin tedirgin fren gaz yaparak gidiyo tabiki bende tedirgin oldum sola yanaşıyom hiç kimse yol vermio o trafikte neyse saolsun Şahinli amcam oda arkamdaydı oda rahatsız oldu oda sola çıktı neyse sonra baktım bana sellektör yapıp duruyo dikizden bi baktım ekl işareti yapıyo geç geç die neyse ışıklarda yanıma geldi dediki "yiğenim sakat şöför gördünmü sola atacan kendini walla kaza yaptırır insana dedi":) o gün ayrı bi güven geldi taksi şöförlerine tek buda diil tabi ama tabiki 70 milyon insan yaşıyo ve hepsidende böle muamele görmek yanlış öle odunlarda var tabiki:mad:

Geri