TaKıNtıLaRıNıZ nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabaların sesinden ne olduğunu tahmin etme bendede var. Aynı şekilde plakma okuma da, özellikle 34 plaka arabalar çok dikkatimi çekiyor.
Marşa bastığım an müziğin başlaması, stop edene kadar hiç susmaması
Araba kullanırken sürekli benzin ibresine bakma, düşmemesi için dua ederim :)

genel olarak aynı şeyler bendede var.amma takıntılı insanlrmşız:)

arabaya binince direksiyonu tek elle tutarak geriye iyice yaslanma takıntısı başladı ...nedenini bilmiyorum :D

Ben bijonlarını sayıyorum arabaların,antenlerinin konumuna bakıyorum. :D Lambalarda yan yana durmuş 2 araca bakıp,acaba kalksalar hangisi geçer diye düşünüyorum. :D Plaka eğer vidalanmışsa tampona,kaç tane vida kullandıklarına bakıyorum. Yanımdan geçen arabaların dönüp arkasına bakıyorum. :D Arabaların farlarında mercek var mı yok mu ona bakarım. Kaldırımda yürürken kaldırım taşlarını sayarım. Daha bir sürü şey var.. :D

bende saçlarım bozulmasın dıye cam açmama takıntısı var. saçlarım bozulmasın derken saçımı taramam jöle falan kullanmam. fön makinasıyla duş sonrası ıstedıgım kıvama getırır bırakırım. ama ruzgar mahvediyore :)

Motor sesi dinleme, (Sanki ses devamlı değişiyor.),
Paspasların çamur olması,
Aracı yıkarken bazı lavukların gelip '' Yıkaya yıkaya çürüteceksin'' demesi,
vs,vs,vs.....

ben araba surerken birinin yanimda oturmasina sinir oluyorum o yusden 2 kisilik araba almaya dikkat ediyorum. yanimda oturan herkimse olursa olsun bana yavas ol demesine de sinir oluyorum korkuyorsan binme :)

Motor sesi dinleme, (Sanki ses devamlı değişiyor.),
Paspasların çamur olması,
Aracı yıkarken bazı lavukların gelip '' Yıkaya yıkaya çürüteceksin'' demesi,
vs,vs,vs.....

koptum ben :kop::kop::kop::kop:

araba kac model satıyonmu halen evlenmedınmı calısıyonmu cok guzel cok derler maşallah demıyene ayar olurum :)

arkaya 3.kişiyi oturtmayı hiç sevmem bende bu yüzden 2 kişilik bişey alcam yada sökcem arka koltukları ayrıca arkaya oturanların bacaklarını ayırıp oturmak yerine bacaklar kapalı vaziyette benim koltugun arkasını yoklamalarına uyuz oluyorum ayrıca eşige basanlara sinir olurum bir veteriner hekim adayı olsamda arabaya hayvan almam(tasıma kabındaysa hayvan sorun yok) hoparlörün üzerine birşey koyanlara sinir olurum paspası camur yapanlarada öyle :D

birde kornayı bilinçsizce uzun kullananlara asırı sinir oluyorum cok öyle arabadan inip kavga etmişimdir ileri düzeyde rahatsız edip salterlerimi attırıyor benim uzun korna :mad::mad::mad::mad:

Geri