T.Telekom'a Sabit Ücret Ödemeyin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hemen başvuracağım
teşekkürler paylaşım için
soyguncular yaw

başvuran varmı deneyen ıolursa haber versin bizde yazalım

ya adsl için telefon hattı zorunluluğuyla ilğili bişey var nı varsa şu ev telefonunu kapatcaz. boşuna tel. faturası ödüyoz.

ya adsl için telefon hattı zorunluluğuyla ilğili bişey var nı varsa şu ev telefonunu kapatcaz. boşuna tel. faturası ödüyoz.
aslında olmaması lazım. ama çıkmış bi karar varmı bilmiyorum... ama bence şansını dene.. dilekçe ile tüketici hakem heyetine başvur...

Güzel bir paylaşım teşekkürler.
Verilecek dilekçe örneğine Beykoz tüketici sorunları ilçe hakem heyetince verilmiş olan bilir kişi raporunuda eklenmesi gerekiyor, Beykoz da veya yakınlarında ikamet eden arkadaşlar temin edip paylaşabilirlerse çok güzel olacak.:alkis:

""Hemen bende başvuru yapacağım ..Zaten bir çok hissesini sattıkları Telekoma haksız kazanç sağlamış olmak yeterince kötü bir şey! Teşekkürler Mustafa paylaşımın için.""

paylaşım için teşekürler...

rica ederim arkadaşlar... başvuran olursa bizide haberdar etsin... kararın çıkması sanırım 1.5 ayı bulur... ben başarı servisi şikayet ettim 25.12.2007 de karar daha çıkmadı malesef:(

arkadaşlar başvuran yokmu? ben daha başvurmadım.. başvuran varsa bizi haberdar etsin...

Geri