Suyla Çalışan Otomobil

Kertemeyen KeLe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.analiztv.com/news_detail.php?id=1672

Japonlar suyla çalışan otomobil üretti. Bu otomobil deniz, yağmur yada ırmak suyu ayırdetmeksizin molekül yapısı H2O olan herşeyle çalışabiliyor. Japon şirketin ürettiği aracın maksimum sürati saatte 80 km. Otomobil 1 litre suyla yarım saat durmaksızın yol alabiliyor..

Bizim opellerde suyla çalıssaydı ne iyi olurdu:sorry:

su kalmadı artık barajlarda zaten içmeye su bulamıyacaz yakında arabalarda suyla çalışırsa yandık:D

şimdi de suya zam gelicek..

Gerçi bide bu var baktılar araçlar tutuluyor satılıyoo hemen ötv siydi kdvsiydi iflahımızı keserler metrekareye düşen yağmur miktarına göre vergiye bağlarlar cümle alemi aman aman eksik olsun suyumuz bari ucuz kalsın :)

Daha önce Türkiyede Buna Yakin Bir Proje Hayata Geçmek üzereydi.ama Tam O Esnada Ne Hikmetse Projenin Sahibi Hayatini Kaybetti.olayi Tam Hatirlayamiyorum Ama,buna Yakin Birşeydi.adamin ölmesi Ve Projenin Devam Etmemesi Nekadar Garip Dimi.üstelik ölen şahsin Oğluda Bu Projeden Haberdar Iken.niye Devam Etmedi Dersiniz.şahsen Ben çok Merak Ediyorum.üstelik Böyle 200kg Lik Arabalar Değil,doğan ,şahin Gibi Arabalar çalişiyordu.

Gerçi bide bu var baktılar araçlar tutuluyor satılıyoo hemen ötv siydi kdvsiydi iflahımızı keserler metrekareye düşen yağmur miktarına göre vergiye bağlarlar cümle alemi aman aman eksik olsun suyumuz bari ucuz kalsın :)
ewet dogru diyorsunuz neyi kullansakk hemn zam zam zam :D

Daha önce Türkiyede Buna Yakin Bir Proje Hayata Geçmek üzereydi.ama Tam O Esnada Ne Hikmetse Projenin Sahibi Hayatini Kaybetti.olayi Tam Hatirlayamiyorum Ama,buna Yakin Birşeydi.adamin ölmesi Ve Projenin Devam Etmemesi Nekadar Garip Dimi.üstelik ölen şahsin Oğluda Bu Projeden Haberdar Iken.niye Devam Etmedi Dersiniz.şahsen Ben çok Merak Ediyorum.üstelik Böyle 200kg Lik Arabalar Değil,doğan ,şahin Gibi Arabalar çalişiyordu.

Munuma kötü kokular geldi bir an hıhnıhnıhnıhn:eek:

adamı susturdular bu ısın ıcınde petrol devlerı var adamlar ıstermı su calısan arba olmasını olsa işleri biter anında:good:

aynen, mesela doğu anadolu'da çok büyük bir petrol madeni varmış.. bilenler biliyormuş. ama nedense çıkartılmıyor..

belkide çıkartıyorlar. şimdi çıkarıyoruz deseler millet ucuzlasın diye bakar adamlar sessiz sedasız petrol arıyoruz diye belkide petrol çıkarıyorlar

belkide çıkartıyorlar. şimdi çıkarıyoruz deseler millet ucuzlasın diye bakar adamlar sessiz sedasız petrol arıyoruz diye belkide petrol çıkarıyorlar

Askerliğimi şırnakta yaptım yol emniyeti görevlerinde iki ayda bir yabancı mühendisler gelirdi inceleme yapmak için belli bölgelerde.Hoş gerçi güneydoğudartek çakılmış çivi yok terör olayları yüzünden malumunuz...

olurmu olur burası tr :cool:

Geri