en ıyısı tazzıklı suyla yıkamak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en iyisi yumuşak fırça veya sünger.söyle diyeyim bir arabanın içinde buhar kazanı var buharla hemen kirli yüzeye uyguluyorlar sonra temiz bezle dolanıyorlar parlak duruyor ama tavsiye etmem yinede kir kalır bence (ama lastikler cok güzel parlayıor ) ben oto yıkmacasındacalsıtım en iyizi tanzik![]()
http://www.vipsusuzotoyikama.com/
o uygulamayı çıkaran firma bu evinizin önüne geliyorlar siz evden kumandayla kapılarını açıyorsunuz bi güzel temizleyip gidiyorlar.
kullandıkları madde ne ise hem temizliyor hem cilalanmıs gibi duruyor heme kir tutmuyor.
ama ben hala çamurlu yüzeyde pek işe yarayamayacagını düşünüyorum.
fiyat olarakta
Fiyat Tablosu
Binek Otomobiller
Dış13.00 TL
İç-Dış18.00 TL
Detaylı 50.00 TL
Arazi Araçları, 4X4 Araçlar
Dış18.00 TL
İç-Dış25.00 TL
Detaylı 75.00 TL
ama ben zmanım oldugu sürece kkendim yıkamaktan yanayım kaportaya sürülen bezin cama sürülmesi yanlıs geliyo bana.
ayrıca basınclı su makinesi aldım yeni 99 liraya BİM sagolsun su çok az harcıyor eskiden hortumla yıkardım su dere olup giderdi.
bu makine ile yıkayınca sadece aracın etrafı ıslanıyor etrafta göllenme olusmuyor yada dere![]()
bende böle düşünüyorum ama adamlar mikrofiber bez kullanıyoruz diyolar bu bezin özelligi tozu kiri bezin içine hap sediy bu yüzden arabanın boyası çizilmiyormuş tabiormuş ne kadar dogru bilemem??araba çamurlu falan olursa bence o suyu ne kadar sıkarsan sık orada çamur toz olur ve bezle hertarafı çizer...