Süspansiyondan ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HsynP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HsynP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,bir sorunum var sizlere danısmak istedim,ön ve arkadan yavaslatıcı barlardan gecerken gıcırtı geliyor,ve araba yavas gectiğim diger tümsek veya cukurlarda..sizce sorun nerdedir,hangi parcaların degismesi gerekir,sadece yay degisimi ile kurtulunabilirmi yoksa süspansiyon yada amortisör filan isin icine girermi..

yay veya amortısörlerden gelmez o ses genellık vıraj kol lastıgınden gelır hem soguk hemde ıcıne su aldıgı ıcın normal bı durum dıyebılırım havalar ısınınca duzelmezse gösterırsın

aynı ses bendede var cumartesı goturcem servıse sonra bılgılendırırım senı

tesekkurler,huseyin abi haberlerini bekliyorum.

Merhaba arkadaslar,bir sorunum var sizlere danısmak istedim,ön ve arkadan yavaslatıcı barlardan gecerken gıcırtı geliyor,ve araba yavas gectiğim diger tümsek veya cukurlarda..sizce sorun nerdedir,hangi parcaların degismesi gerekir,sadece yay degisimi ile kurtulunabilirmi yoksa süspansiyon yada amortisör filan isin icine girermi..

slm arkadaşım benimde aynı sorunum vardı ses geliordu parke yollarda filan giderken rahatsız edecek derrecede idi.dün servise götürdüm 'z rot cor.c' deiştirilmiş faturasında böle yazıo 72+kdv e maloldu bana aracım 2004 corsa ctdı

peki bu degistirilme işleminden sonra ses geldimi hic,cunku dediğim gibi arac inip kalktıkca,yada yaylandıkça bu ses gelio,bagaj amortisorunde de olabilirmi bu ses..yada on arka amortisorlerde

ben götürdüm servise sol arka amortısör patlamış degısmesı gerekıyomus ama daha ıdare eder dedıler 1-2 haftaya degıstırcem
o ses omortısor patlamasından gelıyo yenı bende ole dusunuyodum

tesekkurler abi, peki bu tek amortisör degisimi ne kadara mal oluyor,belki bende 1den fazla olabilir de o yuzden soruyorum.

vallaha ben şu anda çok rahatım önelrden hiç ses gelmio dediiim olayı servisede sorabilirisin tabii

Geri