Super pro chip?

turbocosmo61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Super pro chip?

hikaye.. 046thumbsdown

Yeni Astra ve Insignida Ecu koruması 6 level olduğu için normal şartlarda Remap yapılamıyor ama http://www.pschiptuning.com/tr/iletisim.asp Barboros beyler beyini açıp donanımsal olarak ECU ye remap yapabiliyorlar ve yaklaşık 30-35 beygir yükseliyor  istenildiği taktirde geriye dönüş yapılabiliyor :)

Insignialarada yaptıranlar memnunlar 

sağlam ellerden geçtiği taktirde sn.facomx de bahsettiği gibi 30-35 beygirlik bir performans artışı sağlıyor.
Ben yaparmıyım hayır, ama etrafımda çok arkadaşımın motor modifiyeli araçları var ve gerçekten profesyonel ellerden geçmiş %30-40 arası fazla performans veren araçlar var tabi perfromans malesef yakıttan ve ömürden çalıyor.

Garanti süresi bitmeden el sürdürmemekte fayda var.

Sn. Facomx, paylaşım için teşekkürler ;)

turbocosmo61 link' Alıntı:
Arkadaşlar internette 480 euro ya 1.4 Turbolar için chip buldum ama güvenemiyorum haliyle,linki atıyorum isteyen arkadaşlar inceleyebilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-chiptuning-opel-astra-j-1-4-turbo-ecotec-103kw-140-hp-den-179-hp-41019103/detay?
bu konuda daha önce sayfalarca yazdık. gene özet geçeyim,  saçmalık, para tuzağı ve sadece aptal insanların inanabileceği bir hikaye !

drwaverunner link' Alıntı:
Garanti süresi bitmeden el sürdürmemekte fayda var.

Sn. Facomx, paylaşım için teşekkürler ;)

Bencede garantiyi beklemek lazım.Denemek isterdim yinede bende  ;D

avukatakın link' Alıntı:
.... sadece aptal insanların inanabileceği bir hikaye !

İnsanları inançlarından dolayı yargılamamak lazım bu forumlar bilginin paylaşıldığı tartışıldığı ve yorumlandığı yerlerdir soruyorum siz daha önce Remap yapılmış bir araç kullandınızmı ? aradaki farkı neye göre yorumluyorsunuz ?

facomx link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=955.msg19139#msg19139 date=1301034535]
.... sadece aptal insanların inanabileceği bir hikaye !

İnsanları inançlarından dolayı yargılamamak lazım bu forumlar bilginin paylaşıldığı tartışıldığı ve yorumlandığı yerlerdir soruyorum siz daha önce Remap yapılmış bir araç kullandınızmı ? aradaki farkı neye göre yorumluyorsunuz ?
[/quote]
Sn. Facomx ben kimseyi düşüncesinden mütevellit yargılamıyorum, kaldı ki böyle bir lüksüm de yok.  Ne var ki;  bu konuda yapılmış o kadar çok teknik araştırma (yakıt-perfprmans-kullanım ömrü-minumum arıza parametreleri baz alınarak) var ki;  bu kadar bilgiye nazaran hala böyle bir şeye kalkışmak nasıl bir mantıktır ya da  böyle bir şeye kalkışan nasıl nitelenir bilemiyorum...
Bu konuyu analiz yetisine  sahip kişilerin takdirine bırakıyorum...

Bence zewk meselesi.profesyonel kisiler elinde yapilabilir.chipli 106 ile yirtiyoduk 3 sene oncesine:)

Geri