Sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sunroof taktırmak istiyordum.ama şuan itibariyle vazgeçtim.herşeyin orjini kardeşim.sonradan taktırma olmuo yaw.

yaw ben yetkili servise daha sormadım.ama netten aldığım bilgiler,sonradan sunroof takmalarda su kaçırılıyomuş.BEN YARIN YETKİLİ SERVİSLE GÖRÜŞCEM.bakalım ne diycekler?

walla haberlerini bekliyorum..kolay gelsin..

opel yetkili servisinde tanıdıkarım var.onlar sakın taktırma,ilerde başına bela olur diyorlar.bende sunroof taktırcaktım.parasını bile hazırladım.ama sonra vazgeçtim.sakın sunroof taktırmayın.

xenonx' Alıntı:
arkadaşlar sizce yeni astraya sonradan sunroof taktırmak akıllıca bi iş mi ?alırken neden sunroof suz aldım bilmiyorum ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?

bende corsa cye dusundum onu pek tavsıye etmedıler..

valla bende sunroof taktırmayı düşünüyordum fakat arkadaşların yazdıklarını okuyunca vazgeçtim,foruma mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

hepinize teşekkür ederim çoktan vazgeçtim

walla kızlar ve yıldızlar için aracın orjinalligini bozup sunroof taktıranlara sesleniyorum, hiç ugrasmayın iki zevk için aracın orjinalligini bozmak cok sacma, yazık... sakın boyle birsey yapmayın

1. kızlar gelip gecici
2. yıldızları da sahil kenarında kumsalda uzanarak seyretmek cok daha romantik
:good::good:

2000cdx

bence hiç gerek yok.

satarken problem olabilir bence satıp sunrooflusunu almak daha mantıklı :)

walla kızlar ve yıldızlar için aracın orjinalligini bozup sunroof taktıranlara sesleniyorum, hiç ugrasmayın iki zevk için aracın orjinalligini bozmak cok sacma, yazık... sakın boyle birsey yapmayın

1. kızlar gelip gecici
2. yıldızları da sahil kenarında kumsalda uzanarak seyretmek cok daha romantik
:good::good:

evet bencede:good::good::good::good:

Geri