Sunroof otomatik kapanıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sondelta

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2003 1.6 vectra c de anahtara kilitleme tuşuna basılı tutunca camlar kapanıyor fakat sunroof kapanmıyor kapanması gerekiyor mu yoksa benimkinde bir problem mi var?? bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? teşekkürler

vectra c yi bilmiyorum ama benim astra sedan da aynı sorun vardı. kitapçıkta kumandadan kapatma tuşuna uzun süre basınca kapanır diyor. ama kapanmıyor. opel odak a gittim. programlanmamıştır dediler. tech2 bağladılar. yüklediler bişeyler yaptılar ama yine olmadı. almanya yı aradılar. sözden fabrika bu özelliğin kaldırıldığını söylemiş. çok saçma bir olay yani

Elegance ise kapanması lazım diye biliyorum. Yağmur sensorlu araçlarda olması lazım. hatta yağmur başlayınca bie otomatik kapanır birşey yapmana gerek yok.

2005 asrta H da kapanmıyor, çok denendi ama nafile...

Eskiden otomatik camları kaldırmak için oto elektiriciler ilave modül takıyorlardı bana kalırsa oto elektirikciye giderseniz bu durumuda çözerler.

benim anlamadığım katalogta var, uygulamada yok. bariz yazmışlar, sunrooflu araçlarda var diye. servis bile şaşırmıştı.

ben kontak acarak senkronıze ettım sanrufu camlarla kapanıyo astra g oluyor

benimkide kapanmıyor .yağmur sensürünü denemedim ama

2000 model omega 2.5 v6 kumandaya uzun basinca sunroof kapaniyor.

Geri