sunroof kapanmıyor

bilidğim kadarıyla bir chip takılo araca ama bu chipten sonra araç kitlendiinde sunroof da dahil açık olan ne varsa kapanıo bizim bi eleman vectra a ya taktırmıştı ama nerde taktırdıını bilmiorum bi araştırırsın veya aramızda bunu bilen illaki bir arkadaş vardır

Yazılım yüklenince olması lazım

bursa yada balıkesir de yazılımı yükletebilecek güvenilir bi servis tavsiye edebilirmisiniz acaba

Servis bana tavsiye etmedi.2 farklı servistede aynı tepkiyi aldım

Benİm Arabam 2003 Astra Njoy Araci Kİtlerken 2, AŞamada Kİtleyİnce HerŞeyİ Kapatiyo AÇik HİÇbİŞey Kalmiyo... Senİn Arabada Bİ Eksİklİk Var Bence

ArkadaŞlarin BahsettİĞİ Çİpten Elİmde Var Fİyati 80 Ytl+kdv... Ankaraya Gelİrsen Ücretsİz Montaj Yaparim...

ZGE38' Alıntı:
ArkadaŞlarin BahsettİĞİ Çİpten Elİmde Var Fİyati 80 Ytl+kdv... Ankaraya Gelİrsen Ücretsİz Montaj Yaparim...
ZGE38 Bunu Calibranın tavanınada uygulayabilirmiyiz .
Benimki bir dümeden sadece açılıp kapanıyor düğmeye bastığın süre motoru çalışmaya devam ediyor
SANIRIM HAYIR :(

kadett' Alıntı:
ZGE38 Bunu Calibranın tavanınada uygulayabilirmiyiz .
Benimki bir dümeden sadece açılıp kapanıyor düğmeye bastığın süre motoru çalışmaya devam ediyor
SANIRIM HAYIR :(

sana bişey sorayim.. senin calibrada sunroof açıkken kapıları anahtarla kitledikten sonra, anahtarı kilit pozisyonunda çevrili tutunca sunroof kapanıyo mu? eğer kapanıyosa olur... kapanmıyosa onun çin ayrı bi kit var.. onuda takmayı tavsiye etmem çok pahalı olduğu için böyle bişey için değmez...

arkadaş akünü söktüdün mü?eğer söküldüyse sistem hatası ve bunu gidermek için sanruf düğmesinin üstüne 1veya 2 dakika basılı tutarsan düzelir

Maalesef yazılım böyle.Kapanmıyor...

Geri