subwoofer

Aracın orjinal hoparlörleriylemi yetineceksin?Eğer öyleyse güzel bir ses oluşmaz.

4 hoperlör 4 tiz var orjinal olarak daha sonradan hoperlör takmayı düşünmüyorum yani kestirip biçtirmek istemiyorum

O şekilde sadece woofer vurur birşey anlamazsın ben ilk başladığımda 38lik kicker pioneer kayıkları bağlamıştım sadece arkadan ses geliyordu önler kötüydü. Genede dene ama memnun etmez seni

eğerki yetmezse zaten bi kere bulaşıyorum bu işe hoperlör alırsam onlarada yeticek küçük çaplı bi anfi alırım

Şu şekilde yap bende 38lik kicker kullanıyorum woofer için bir mono anfi al daha sonrası için hoparlör alıcak olursan ki alıcaksın :) stereo anfiyide sonrada hoparlörlerle alırsın.

ön kapılara companent takım alırsın bi stereo anfi bide mono anfiye ihtiyacın olur

peki şöyle soriyim monoyla stereo arasında çok bass kalitasi farkı olurmu?

Şöyle söyleyim bende.Mono direk wooferı besler.Stereoyla hepsini besliyebilirsin.Yani normal olarak bir araçta sistem varsa tek anfi woofer arka kayıklar kapı compenant vs gibi şeyler bağlanır.Bu durumda anfi çok çok iyi değilse sistem performanslı olmaz.O yüzden woofer için mono anfi kullanılır.

elbetteki fark olur ama çok masraf etmiyeyim dersen 4 kanal kaliteli bi anfi al 1 takımda companent al ön kapılar için işini gayet güzel görür sonra istersen bide mono anfi alırsın

hmm anladım o zaman ben şimdilik mono alıcam eğerki zamanla hoperlör değişikliğine gidersem artık bide onlara anfi alırım;) sağolun verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar

Geri