subwoofer delindi ne yapmalıyım...

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamın bagajında kutu içinde olan jbl 1000 w lık subwoofer, sert bi cisim tarafından delindi,düz kısmında 5 cm yakın yırttık oluştu, bana bass verişinde değişiklik yok gibi geldi ama muhakkak vardır sesi fazla açmadım, resimleri ekliyorum bu konuda tecrübesi bilgisi bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

subwoofer1.jpg

subwoofer2.jpg

üzerine esnemicek bişey koy ve silikonla yapıuştır

ballii ıle dolgu yap ustune bırsey olmaz japon falan vurma en ıyısı ballıy esner yanı ;)

sadece üzerinemi süreyim iç tarafada süreyim mi?

iç dış komple

geçmiş olsun yaa ilk defa görüyorum nasıl patlamış öyle yaa:S

aynen ramazan. güzelce deligi kapa. bali ve silikon mantıklı gibi..
hava almazsa çok büyük oranda düzelir..
böyle sert cisimlerin gelmemesi için kafes al önüne. yada bunu koltuk tarafına çevirebilirsin istersen.

wooferda onemli olan o deliktir. boru olan deli. onun onu kesinlikle kapanmasın. sesin tüm toklugunu o veriyor. o yüzden kabin ve boru çok çok onemlidir wooferda

geçmiş olsun yaa ilk defa görüyorum nasıl patlamış öyle yaa:S
geçen bi yerde u çekerken hızlı davrandım araba savrulunca, o gün bagaja rastgele koyduğum bi demir malesef becermiş bu işi...:(

bence dayson marka mastikle yap hiçbir şekilde açılmaz eski şekline kavuşur ;)

Benim basımdada boydan boya 3 tane çatlak vardı.ben o çatlakları 404 plastik çelikle yapıştırdım.kutusunda iki tane küçük tüp var eşit miktarda düz bir zemine koyup karıştırıyosun.önce çatlak olan yerleri ince zımparayla içinden ve dışında zımpara yaptım sonra içinden ve dışından çatlakları kapatacak şekilde sürdüm ve eskisinden sağlam oldu.3 senedir hala sağlam canavar gibi çalıyor

Geri