opel ibret alsın subarudan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk aracım corsa mın bakımlarını orda yaptırmıştım,yaklaşık 18 ayda 8 defa gittim.ilk aldığımda triger setini 4 teker yağ filtre vs yani yoşgeldin bakımını 1050 tl yaptırmıştım.rutin bakımlar 200-350 arası değişiyordu.yetkili servislerin tek dezavantajı işçilik ücretini çok yüksek tutmaları,onun dışında işlerini iyi yapıyorlar.yani onca bakım yaptırdım arabamda tek bir sorun yaşamadım ve şimdiki aracımı nasip olursa 1 hafta sonra orda ilk bakımına sokacam bakalım ne var ne yokreis deneyimlerinizi ve yaptırdığınız bakım ve maliyetlerini de paylaşırsanız sevinirim
1 hafta sonra randevum var serviste.bulunduğum ildeki servisten çok memnunum,ilk arabam corsa mın bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırmıştım.bu sefer vectramı götürcem.bu sorun yaşayacağımı sanmıyorum ustalar gerçekten iyi.büyük şehirlerdeki opel servislerini bilmiyorum o nedenle yorum yapamam ama gittiğim servisden son derece memnunum.