gitmedim daha cumartesi gitcem olabilir memnun olmayan mutlaka vardır esasında benimde gittiğim özel bir servisim var ama bu arabamı yeni aldım bir anlamda expertiz gibi birşyde yaptırcam o nedenle bu defa oraya gitcem,bakalım belki yine memnun kalırım ama bu 30dklık iş için 4-5 saat bekletiyorlar bu konuda size kesinlikle katılıyorum bakalım cumartesi günü ne macera olacak bilahare burada paylaşrım,saygılarreis mi gittiğiniz servis? çok ilginç ya oraya servise gidipte mutlu çıkan yoktur. yarım saatlik işçilik için aracınızı bir kenara çekip 3-4 saat bekletirler ve sonrada o kadar sğre işçilik yazarlar. bunu defalrca test ettim. mecburiyetten 2006 dan bu yana müşterisiyiz. tamam satış elamanları on numaradır ama serviste maalesef aynı itina yok. ayrıca servis ücretinde kesinlikle standartları yok. önceki aveomun ön sağ çamurluk değişimi için Ordu merkezdeki servisten 100tl daha fazla istediler benden. valla babam onlarla çok ii baş ediyor, ben yaşım itibariyle aynı ilgi ve alakayı göremiyorum. ama dediğim gibi mecburiyetten oraya gidiyorum. aracımın garantisi bitince özel bir servis var, orayı tercih edicem