su vanası şeklinde arıza lambası yanıyor

büyük ihtimal motor elektroniği arııza lambasıdr...Serviste cihaza bağlatarak gerkli bilgiye sahip olabilirsin...Egr ile tanışmış oldun bence ..:)

büyük ihtimal motor elektroniği arııza lambasıdr...Serviste cihaza bağlatarak gerkli bilgiye sahip olabilirsin...Egr ile tanışmış oldun bence ..:)
bende de o lamba yandığında egr yi değiştirmek zorunda kalmıştım.tanıştım ama inşallah bi daha karşılaşmayız:D

Opelin resmen başının belası ya...

Yanan egsoz sistemi arıza lambası, diğer ismi ile enjeksiyon uyarı lambası; arıza egr valfinden olabilir, manifold kaçırıyor olabilir,sistem hava alıyor olabilir,bir çok nedeni var, götürüp baktırmakta fayda var. Tech'den arızası bulunur.
Normal LPG'lerde tüpe geçince lamba devamlı yanar ve sorun teşkil etmez. Sıralılarda ise arıza durumunda yanabilir.

arkadaşlar herkeze verdiği bilgiler için teşekkür ederim,
en kısa zamanda tech'e bağlatıyorum. bir de aracım lpg'li değil ve harareti de eskisine nazaran daha fazla, daha çabuk ısınıyor.. ama bu konu da tam emin değilim,,,,,,,,, sanırım egr ile tanışma zamanı geldi..
--son bir soruda benim aracın egr'si iptal edilebilirmi?

250ytl tutuo ben yeni yaptırdım corsa ya :)=

bende de aynı lamba yanıyor özellikle 150 km nin üzerindeyken otobanda uzun süre dewam ettiğinde.tech2de de herhangi bir arıza wermedi.bazen sönüyor sonra gene yanıyor.bazen takmıyorum yoluma dewam ediyorum.yine de şuana kadar da hiçbir soruna neden olmadı.bu konuyu gördüğüm iyi oldu.egr valfi arzası mıdır sizce de....

Geri