su hortumlari ortalama ne kadardir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serky14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serky14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:sorry: merhaba araca kislik bakim yaparken antifreeze dolumuda yaptik sanirim bundan sonra hortumlarda bi kacirma meydana geldi...surekli su eklememe ragmen aracin altinda su birikiyor her park ettigimde ciktigim yere su biriktigini goruyorum ve bu sebepten kaynaklanan eksilmeyle aracim hareret yapma seviyesine geliyor 90 dereceleri goruyor....serviste degistirmeye kalksam ne tutar bilginiz varmi acaba?yada hortum disinda neden kaynaklanir bu?

Son düzenleme:
ince olanların metresi 3 liraydı galiba ;ama sorun hangisindeyse onu değiştirin yeter zaten;antifiriz zayıf noktayı bulup delmiştir;motor suyu sıcaklığı 70 civarı falan olunca oradan fışkıtmaya başlar zaten;arabayı ısıtıp çalışır konumda hotumları i,ncelemek gerekir;servise gerek yok bence herhangi bir tamirci halledebilir...

motor su bıdonu ve kapagında da sorun olabılır soguktan catlayabılır eger ıcerınde antırıfız yoksa oda su bıdonu 15 bıton kapagı 20 ytl ben yaz baslangıcı degıstırdım

sanirim dedigin gibi oldu cunku bakim yaptirmadan once yani antifreeze koydurmadan once hicbir akinti yoktu bakimi yaptiktan sonra 500km kadar bir uzun yol yaptim 2-3 gun sonrada su eksilttigini farkettim sanirim su an delik buyudu calistiriyorum belirli bir dereceye ulastirinca akiyor ...dedigin gibiyse servise gitmem..umarim basit birseydir

Ben lpg takılırken kalorifer hortumunu değiştirmiştim kalın çatal şeklinde 40 ytl civarıydı yan sanayisi..Ama arkadsların bahsettiği gibi hortumda değilde bağlantı noktalarında da kaçak olabilr..

hortumlarda fazla sorun oalcagını sanmıyorum zaten öyle tofaş gıbı parça parça hortum yok nerdeyse hepsi dıgerlerıne baglı.
sorun genelde devırdaım, radyatör, lpg varsa onun ıcın kesılen hortumlardakı "t" den veya ahtabot hortumun plastık kısmından kaynaklanır.

ya arac 96 tigra belkii eskimis olabilir yukarida halil beyinde yazdigi gibi antifreeze in zayif yerden kacak yapabilecegini duymustum umarim ole bisidirr...serviste bakimina gusel bi odeme yaptim bide bundan buyuk bi sorun cikmasa

arabayı park edin bekleyin az bi süre 1 saat falan arabanın alt sağ- ön kısmından şıp şp damlama varsa decridaim nanay olabilir , Arabanızla giderken devirle artan bilya sesi varmıydı?

arabada giderken bi ses yok...suyu koyuyorum ufak ama devamli bi su damlamasi biraz daha arabanin sol tarafina yakin biyerden geliyo daha sonra 3-4 km devam edip durdugumda park ettigim yerde artan devamli bi su bosalmasi oluyo.. bu sekilde ...

bılgısayarda coolant level yazıyormu

Geri