su hortumlari ortalama ne kadardir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serky14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hortumda olabilir fakat geçenlerde bir arkadaşın astrasında da aynı sorun vardı devirdaimden kaynaklandığı tespit edildi. Şayet hortumdansa sadece patlak olanı değil sıvı geçişi olan bütün hortumları değiştirmeni öneriririm.

servise gitmedim daha yani bilisayara baglanmadi ama bilgisayarlikta bisey olcagini sanmiyorumm... ya hortumlardan ya devirdaim den die yorumlar yapildi baska bisi olabilirmi acaba? aracin tam su konulan haznenin alt kismina denk gelen bir hizadan damliyor hemen hemen?

Son düzenleme:
pekii eger devirdaimden olsa bilee servisemi yoksa herhangibir tamirciyemi gitmemi onerirsiniz

Devirdaim ise servis. Hortumsa kendin yapabilirsin

:sorry: merhaba araca kislik bakim yaparken antifreeze dolumuda yaptik sanirim bundan sonra hortumlarda bi kacirma meydana geldi...surekli su eklememe ragmen aracin altinda su birikiyor her park ettigimde ciktigim yere su biriktigini goruyorum ve bu sebepten kaynaklanan eksilmeyle aracim hareret yapma seviyesine geliyor 90 dereceleri goruyor....serviste degistirmeye kalksam ne tutar bilginiz varmi acaba?yada hortum disinda neden kaynaklanir bu?
A kasa vectranın kalorifer hortumlarının tanesini 20 ytl.den değiştirdiler.

Yetkili servise gitmen gerekmez yetkisiz iyi bir opel servisi bu sorunu çözer. Ben geçen yıl triger seti ve devirdaim hepsini yetkisiz serviste değiştirdim. Maliyet oldukca düştü. Parcaların hepsi orjinal.

Geri