Su bidon kapağindan gelen ses

Sercan Tankut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracimla dün dedim bir gezmeye cikayim yolda giderken yol bilgisayari soğutma suyu eksik demeye başladi kenara cekip su seviyesine baktim biraz bekledikten sonra suya ekleme yaptim birazdaha gittim aynisini yapti tekrardan su ekledim aksama kadar böyle devam etti en son bir yerde durup kaputu actim su bidonunu değiştirmiştim kapaktan tiss diye belli araliklarda ses geldiğini fark ettim arkadaşlar sizce bidon kapağida mi gidik basincta bu sesi cikarmasi normalmi muhtemelen arac suyu boğar olarak bu kapaktan disari atiyor 90 fan devreye giriyor ama fisir fisir kapaktan ses geliyor saygilar?

Büyük ihtimalle sarı kapak işlevini yitirmiş. Fiyatı 10-15 lira civarında.

contası sertleşmiştir.aradan kaçırıyordur

Oradan kaçirmasi normal değil demi arkadaşlar

malesef değil

Arkadaşlar ben de 3-4 ay önce değiştirdim bu kapağı yetkili servisten. Hatta 23 milyon muydu neydi kavga gürültü aldım kapağı. Fakat bugun biraz sıkıştırdım aracı baktım kapaktan az bişey atmış. 1-2 damla. Bu normal midir acaba? Değilse hafta sonu gideceğim fatura ile gideyim değiştireyim bari. :D

o kapak basıma bela oldu hayırlıysa bu gün gidecem değiştirecem olan su gidiyor oradan sinir oluyorum zurnanın zırt dediği yerde duruyom araca su ekliyecem diye bu gün servisten randevu aldım yazılımda güncellenecek hayırlısı bakalım gidecez yapacaklar verecez parayı sonrasınıda görecez

şimdi soğutma sistemi hava almaması lazım, alırsa eğer harareti yükseltir havanın bulundugu yerdede kaçak vardır yani su eksiltir.

evet su eksiliyor bidonu değiştirdim bu seferde kapatta değişeşek

Kapağın görevi önemlidir. Isıya dayanıklı kaliteli bir conta kullanın ve kapağı iyice sıkın ki su atmasın.

Geri