- Konuyu Başlatan
Savaş abi ekstradan birde conrami takmamiz lazim ona kapağin orinalini alsak yetmiyormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapağın üzerinde bulunan conta yeterli olur. Ben zorda kalınca idareten bir kapak almıştım, araçta normalin üzerinde su kaybı devam edince paraya kıyıp kaliteli kapağa terfi ettim, su kaybı da sona erdi. Yedek su haznesinin kapak çevresinde su lekeleri oluşuyorsa kaçak devam ediyor demektir. Temiz olarak, lekesiz bir şekilde duruyorsa sorun yok demektir.Savaş abi ekstradan birde conrami takmamiz lazim ona kapağin orinalini alsak yetmiyormu?
Kapak mümkün mertebe sıkı kapatılmalı. Merak etme bir şey olmaz, soğutma sistemi çok zorlanırsa kalorifer musluğundan su atar.Savaş abi saygılar bende bıktım 5 günde bi yarım lt su eklemekten fan açmazsa sorun yok abi fan açıpta durduktan sonra su kapağa ulaşıncaya kadar fısırtı su kapağa ulaşınca kapağın kenarından aşağı ve bi müddet sonra coolant level sorun sadece kapakmı abi....
Savaş abi sıkı kapatmak ne kelime inan bileklerim kopacak sıkarken utanmasam ingiliz anahtarıyla asılacam kapağa değiştireyimmi abi nasıl olacak bu iş...Kapak mümkün mertebe sıkı kapatılmalı. Merak etme bir şey olmaz, soğutma sistemi çok zorlanırsa kalorifer musluğundan su atar.
Epeydir buralarda yoktumSavaş abi sıkı kapatmak ne kelime inan bileklerim kopacak sıkarken utanmasam ingiliz anahtarıyla asılacam kapağa değiştireyimmi abi nasıl olacak bu iş...