stop etme sorunuuuu

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar araç seyir halinde giderken bişe yok ama ışıklara falan gelip dururken stop edio ama her zaman deigil.özel servisee götürdük boğaz kelebeğidir dedi temizledi fakat servisten dönerken aynı şeyi gene yaptıı.ustaya egr den olabilir mi dedim onu da temizlesek dedim usta egr valfi temizlenmez yenisini takacaz 300 lira masrafı çıkar dediiii.bu araçlarda temzilenmiyomu ya 300 lira masraf mı çıkacak bizeee

yok mu yardımcı olacak arkadaslar nerde bu astra g de egr söküp atacam motorun neresinddeeee

150 ye filan bulursun iptal etme bence aracın benzinli

egr dende olabilir evet ama bence çok çok sağlam ve işi bilen birilerine daha göster. arıza küçük bişey olmasın dikkat et boşuna masraf etme. ayrıca stop etmeden önce arıza lmabası falan yanmıyormu. hava girişi ile ilgili bir sorunda olabilir...

egr temizlenir hemde balata temizleme spreyi ile tornavida ile fazla bastırmadan 2 hafta önce kendim temizledim usta söktü ben temizledim
temizlenmez değişmesi lazım diyen ustayı geç başka yere götür arızalanır ancak ozaman değiştirmek gerekir ozamanda iptal ettirirsin o kadar para vermene verek yok bence

araçta arıza lambası yanmadı tek sorunum stop etmesi bende hava girişlerinden şüphelendim borulara falan baktım ama bi şey yok gibi.bu egr yi biz söküp temizlesek bişe olur mu forumda arattım soketi kaç tanede vidası var demiş biri ama biride elleme sakın ayarını bozarsan değiştirmen gerekir demiş olmadı kendim sökücem yetkili servise düşmek istemiyorummmm...

Merhaba;
Astra HB easytronik vites sahibiyim ve bir sorunum var... Sıfır araç aldım ve ilk aldığım günden bu yana yaşadığım bir sorun bu:( Tabi aynı durum ise... Dur-kalk trafiğinde hava çok sıcaksa ve klima 4de falan açıkken kafasına göre bir yerde dururken stop ediyor..İşin kötüsü klimanın sesinden mi nedir stop ettiğini de anlamıyorsunuz, ilerlemek için gaza bastığınızda araç gitmeyince aaa stop etmiş oluyorsunuz... 29.07.2008 de aldığım bu araç bugün(26.10.2009) oldu hala yapılamadı...Sorunu ne oluşturabiliyorlar ne de çözebiliyorlar ama dedikleri tek şey yurtdışından haber bekliyoruz 15 gün sonra olacak... Değişim talep ettiğinizde ezberlenmiş gibi GM bu sorunu çözecektir deniyor.. Evet bu şekilde 1 yılı aşkın zaman geçti ve artık ihtarname çektik bu gidişle iade etmek için dava açılacak gibi görünüyor... Açıkçası ailemde benden başka 3-4 kişi daha Opel kullanıcısı(tabii 2000 ve öncesi opelleri var) ve memnunlar bense Opel ve GM e bütün güvenim gitmiş durumda...

Merhaba;
Astra HB easytronik vites sahibiyim ve bir sorunum var... Sıfır araç aldım ve ilk aldığım günden bu yana yaşadığım bir sorun bu:( Tabi aynı durum ise... Dur-kalk trafiğinde hava çok sıcaksa ve klima 4de falan açıkken kafasına göre bir yerde dururken stop ediyor..İşin kötüsü klimanın sesinden mi nedir stop ettiğini de anlamıyorsunuz, ilerlemek için gaza bastığınızda araç gitmeyince aaa stop etmiş oluyorsunuz... 29.07.2008 de aldığım bu araç bugün(26.10.2009) oldu hala yapılamadı...Sorunu ne oluşturabiliyorlar ne de çözebiliyorlar ama dedikleri tek şey yurtdışından haber bekliyoruz 15 gün sonra olacak... Değişim talep ettiğinizde ezberlenmiş gibi GM bu sorunu çözecektir deniyor.. Evet bu şekilde 1 yılı aşkın zaman geçti ve artık ihtarname çektik bu gidişle iade etmek için dava açılacak gibi görünüyor... Açıkçası ailemde benden başka 3-4 kişi daha Opel kullanıcısı(tabii 2000 ve öncesi opelleri var) ve memnunlar bense Opel ve GM e bütün güvenim gitmiş durumda...
Arkadaşım sana şöyle birşey önerebilirim. Aynı sorun bizdede vardı ve şu şekilde hallettik. Araca benzin alırken benzinin oktanına dikkat etmiyorduk, yani biyerden 95 oktan alırken başka yerden 97 oktan alıyorduk araç debriyaja basınca stop ediyordu. sonra araştırdıkki motorun beyni bu oktan farkını ayarlayamadığı için aracı stop ettiriyormuş. Bizde devamlı aynı oktan benzin aldık motor düzeldi ve birdahada stop etmedi. Belki sende böyle yaparak bu sorundan kurtulabilirsin.

arkadaslar araç seyir halinde giderken bişe yok ama ışıklara falan gelip dururken stop edio ama her zaman deigil.özel servisee götürdük boğaz kelebeğidir dedi temizledi fakat servisten dönerken aynı şeyi gene yaptıı.ustaya egr den olabilir mi dedim onu da temizlesek dedim usta egr valfi temizlenmez yenisini takacaz 300 lira masrafı çıkar dediiii.bu araçlarda temzilenmiyomu ya 300 lira masraf mı çıkacak bizeee

abi bence enjektörleri kontrol ettir eğer aracında bazı enjektörler çalışmıyosa da çok fazla zorlama derim ben yapılana kadar ...

Kardesim eger bosda motor stopa kacarsa büyük ihtimal rolanti ayarlayicisidir sökülüp fren yagi veya temizleme benzini ile yikanip temizlenmesi gerekiyor eger bozuksa degismesi... gecmis olsun

Geri