stepne hakkında ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firakog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

firakog

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun aracımı temizlerken stepnenin 16 inç'lik oldugunu farkettim halbuki araclarımız 17 inç'lik acaba bi yalnıslık mı var sizin araclarınızda stepneleriniz nedir

Ynt: stepne hakkında ?

Bı yanlışlık olmalı emin mısınız benim aracimdaki 17 olması lazım gecen yil kullanmıştım

bende kaç inç bilmiyorum ama şu ince stepnelerden

Stepneler hic bakmadim kac inc olduguna ama gecen hafta 4 gun stepneyle gezdim bi problem olmadi

Eminim 16 lık yazıyor üzerinde o kucuk stepnelerden ayrıca

sanırım bendeki stepne de küçük.üstünde max 80 km/h yazıyor.sanırım servise kadar gitmek için var o stepneler.idare amaçlı.sonra yerine geri takacaz

sallierim link' Alıntı:
sanırım bendeki stepne de küçük.üstünde max 80 km/h yazıyor.sanırım servise kadar gitmek için var o stepneler.idare amaçlı.sonra yerine geri takacaz
Evet bugün bende indim baktım dediğiniz gibi ama göz ölçüsü olarak pekde 16'lık gibi durmuyor 17 sanırım benimkisi ayrıca lastikler bridgestone stepne continental :D:D:D:D

bugun servise yolum düştü sordum normal oldugunu idare amaclı o yuzden 16 inçlikmiş ama bana hiç mantıklı gelmedi aracın bi tarafı çöker ya 17 inçlik araca 16 inçlik jant takılırmı arkadaslar stepnelerini konrtol ediniz sonra yolda kaldımı basınız agrır

Arkadaslar yokmu kimsenin bir bilgisi haberi ne olcak boyle bi akil verin hakkimizi arayalim

16 inç derken normal lastik mi var? bende incelerden var bisiklet lastiği gibi olanlardan yazın kullandım sorun olmuyordu

Geri