station wagon hakkında yardım

ben sizin yerinizde olsam zafira yada vw touran dan başkasına bakmazdım.

Gökalp, konuyu açan arkadaş 30-35bin falan demiş, senin gösterdiğin araçlar (BMWler) birisi hariç 50 milyar ve üzeri :D Kaldı ki bunlar hep 2.0 motor, yeni çocuk (ne güzel ki :))masraflarını da beraber getirir, bir de benzin masrafına sokmayalım Serhat'ı.

İlla station wagon alacağım derseniz;
- Piyasada bir önceki kasa Corolla'ların çok güzel station'ları var.
- Passat SW'ler çok güzeldir ancak sanırım bütçenizi zorlayabilirler.
- Bora SW'ler de var piyasada ama pek tavsiye etmem.
- 307, Astra ve Megane SW'ler en uygun seçenekler gibi duruyor yaşları itibariyle.

Gelelim tek hacimlilere.. Scenic'leri oldukça uygun fiyatla bulabilirsiniz. Gene Zafira da uygun bir seçenek olacaktır.

Kimse bahsetmemiş, yeni kasa Jazz'lar çıkmak üzere, bu yüzden eski kasaların fiyatları oldukça düştü. Küçük bir araç gibi görünmesine rağmen, tecrübeye şahitlik eden birisi olarak yeni bebekli bir ailenin tüm ihtiyaçlarını ultra düzeyde karşıladığını söyleyebilirim. Ama tabii, Zafira iç hacimi de beklemeyin :)

Gene kesinlikle önereceğim bir başka araç, Zafira ve Scenic'ten önce Toyota Verso'dur. Mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

şaka biyana :) bizim komşuda bmw touring war hastayım araca ama 520i sanırım 0 30 35 bin ytl ye alınabilir. yni

307-Zafira-Touran güzelmiş

Giray kardeşim bunlar yerine benim verdiğim linkdeki volvoyu alsa daha iyi olmazmı? neye göre iyi diyeceksen bana göre. hoş tasarım. geniş iç mekan. güvenlik. ve VOLVO sonuçta. bu arada diğerlerinide kötülemedim hatta yakıt bakımından belkide onlar daha uygun(bilmiyorum yakıt tüketimlerini) olabilir. ama benim tercihim volvodan yana

Serhat kardeşim Allah analı babalı büyütsün inşallah.....Araba konusunda bencede Zafira veya C-max ideal araçlar...

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler özelliklede gökalp e beni o 50bin ile 140 bin ytl lik araçlarla 5 dakikalıkda olsa hayallere daldırdığı için.ALLAH nasip ederse bugün akşam konya ya gidip bir tane 407 station wagon ile pazarlığa oturacam arkadaşıma baktırdım araba da bir kusur yok tek sorun rakamı 36 bin ytl aşşagıya olmaz diyormuş araba 5300m km de gidip 34 veya 35 bin arasına bitirmeye bakacam eğer olmazsa.ankaraya gidip biraz sınırları mı zorlayıp v50 bakacam.arkadaşlar konya dönüşü mutlaka sizi bilgilendiririm.

Serhat kardeş duuuur, gitmeden önce bi opel e uğra zafira nın sıfırı zaten o fiyatlara var. 37000 zafiranın garantili sıfırını al, hem motoru da yenilendi yeni kasada. 2. çocuk olunca da rahat edersiniz.

Eski bir zafira sahibi olarak, hem minibüs gibi geniş, binek araç gibi seri kullanabileceğiniz bir araba derim. Rav4 gibi yüksek tavan, içi ferah, ama sadece yan yana iken aynı yükseklikte olduğunu anlayacağınız kadar kibar bir araçtır Zafira.

2. el 407 lerde elektronik arızası çok çıkar, aman dikkat!!!! Bunu bana pejo yetkili servisindeki ustalar söyledi. "kaç tane sattıysak hepside 2-3 ay içinde arıza ışığı yandı diye geliyor" dediler. Sorunu bulamıyorlar, bozulunca geliriz deyip bırakıyorlar çoğunu. Bilginiz olsun.

bende zafira veya cmax öneririm. kullanımlarıda çok rahat ve güzel araçlar. pejonun sorun çıkardığını bende çok duydum o yüzden bende tavsiye etmeyeceğim. SW lerde bagaj güzel ama bebek koltuğunu düşününce vbe arabaya iki kişi daha gelmesi gerektiğinde üstüste oluyor. o yüzden hem bagaj hem koltuk seçeneğiyle 7 kişilik araçlar benim mantığıma daha çok uyuyor

407 ??????? Çok iyi düşün. İkinci elde fazla fiyat kaybı + fazla yakıt + sık sık tekrarlayan elektronik arıza.

Geri