Starbucks içecek önerileri !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hiç anlamam içeceklerinden. hatta denemek/öğrenmek için geçen bi girdik ama tam recep ivedik gibi olduk. kasiyer sayıyor bir şeyler ama anlamıyoruz :) ne ne derken ekspreso mu esperto mu ne bişey duyduk ver ondan 3 tane dedik.

sonra bi geldi küççücük bardaklarda bardağın 3 te 1 'i bi kahve. biz starbucks deyince elde büyük bardak bişeyler bekliyoruz :) hani oturup muhabbeti demlicez. 3 ünü bi bardağa döktük ve yalnızca bir arkadaşa içirdik :) güldük ama bişeyde anlamadık.

opelim.net ci arkadaşlar şöyle keyif alarak içtiğiniz ve tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı? inat ettim starbucks ı çözeceğim :) içeceğinizi tanımlarsanız süper olur. üstüne resimde olsa of off yani ;)

Düzeltme: fiyatlarıda yazalım :)

Son düzenleme:
sen sadece bardağını al sora evden çıkmadan içine su cay falan koy araba kullanırken iç:D

yeni trend bu şimdi con con lar öle yapıyo:D:D:D

beyaz çikolatalı mocha. bunun bi de buzlusu var. yazın onu, kışın sıcağını tercih ediyorum şahsen :D

beyaz çikolatalı mocha. bunun bi de buzlusu var. yazın onu, kışın sıcağını tercih ediyorum şahsen :D

içenler belli işte :D bizim işyerine bi hafta önce açıldı.bi hatuna ısmarladım.arkadaşlar bizede die tutturdu toplam 32 tl parayı mocha ya werdim.oda cırcır etti beni motoru bozmuşum üzerinize afiyet:D bilmediğin şiyleri içmicen aga :D bugünde latte içtim... :D yarın ne içerim Allah kerim.bütün maaşı oraya yatırcam galiba :D

sen sadece bardağını al sora evden çıkmadan içine su cay falan koy araba kullanırken iç:D

yeni trend bu şimdi con con lar öle yapıyo:D:D:D

:):) valla az uyanık değiliz haa. sonrada starbucks tan içiyo concona bak :D:D:D

içenler belli işte :D bizim işyerine bi hafta önce açıldı.bi hatuna ısmarladım.arkadaşlar bizede die tutturdu toplam 32 tl parayı mocha ya werdim.oda cırcır etti beni motoru bozmuşum üzerinize afiyet:D bilmediğin şiyleri içmicen aga :D bugünde latte içtim... :D yarın ne içerim Allah kerim.bütün maaşı oraya yatırcam galiba :D

Fiyatları sormayı unuttuk yaw :) nasıl fiyatları bu içeceklerin?

Latteyi tercih ediyorum (Tall = En ufak boy) resmen karmını doyuruyor ve tadı çok hoşuma gidiyor.

sıcak:caramel macchiato
soğuk:hibiscus

Chai tea latte, her gittiğimde içerim

Geri