Ssanyong ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ssanyong iç dizaynı eğri durmesı hoşuma gitmiyor bana kalsa nissan navara yada frelander tarzı bir araç bakarımmm

Son düzenleme:
siz araba alamazsınız burak:D 1.5 yıldır araba araştırıyosun senin yüzünden otomobillerden soğudum:):):kop:

ssanyong motoru mercedeste jeep hıcbıseye benzemıyo ya

bmw x5 suv olarak favori aracım ;)

rahmetli Barış Manço' nun kullandığı araç yanılmıyorsan bir SsangYong Musso idi bildimkadar kore üretimi olup baya sağlam bir araç

Güney Kore'nin bir otomotiv markası.(Rahmetli) Barış Manço reklamlarıyla tanındı, ülkemizde.Opel modellerini makyajlayarak gelişti.Sonra ünlü Amerikan devi GM aldı.Çoğu modeli diğer GM markalarıyla ve tabii ki Chevrolet markasıyla sattılar.Chvrolet'in pazar payını arttırdı.Ülkemizde de GM' den önce Sanko grubu satıyordu.Mahkemelik oldular.Artık Daewoo Türkiye'ye gelmiyor ve adıda kullanılmıyor.Bazı Ssang Yong araçları da bir dönem Daewoo olarak üretildi.
www.daewoo-tr.com sitesinde zaman durmuş ama hala yayında.. alıntıdır

ben mersedes üretimini bıraktı diye biliyorum ama o eskileri benim hosuma gidiyodu musso muydu neydi:) simdi komple daweoo yapıo

Araba diye kapıya koymam mecbur binecek olsam camlara en koyu filmi çektiririm hatta siyaha boyatırım gideceğim yerin 50 metre uzağına parkeder yürürüm zaten 2 gün binerim 3üncü gün bozulur. Sakın haa sakın

Geri