Ssanyong ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olum al bi merco ver gırbacı ver gırbacı :D:D Bide benzinci kızı buldukmu sana mis mis :D

kyron komşumda var çok memnun mercedes motoru ve şanzımanı var oldukçada performanslı tek handi kabı yol bilgisayarı yok unun yerine navigasyon var iyimi?

Son düzenleme:
yapma Fatih ML 270 cdi ler kagni gibi:D yakin arkadasim da vardi az kullanmadim.. toroslami yoksa sahinlemi pesine takilmis polisler:D

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=128129662&pageNumber=1

Karabükte zaten europa var polıslerde zaten :D ama yok gayet iyi kaçıyor ya ben eskıpazara kadar gitmiştim 200 ne ara cıktı anlamadım :D

mercedes'te km'ye pek bakma ya :)

Ya sadece motor olsa sorun değil ama o aracın kaportası,iç döşemeleri vs. herşeyi o kadar kilometre boyunca kullanılmış. :)

ml 270 komsumuzda var arada bir kullanma şerefine erişiyorum :D mikemmel tek kelimeyle :D muaynesi bitmişti peşine polısler takılmıs karabük - kastamonu yolunda yakalayamamıslar :D

:D

Olum al bi merco ver gırbacı ver gırbacı :D:D Bide benzinci kızı buldukmu sana mis mis :D

Benzinli araba alacak olsak satmayız bunu. :) Benzinli tek bir araba olabilir o da insignia..

kyron komşumda var çok memnun mercedes motoru ve şanzımanı var oldukçada performanslı tek handi kabı yol bilgisayarı yok unun yerine navigasyon var iyimi?

SSanyong'u araştırdım,Şahsuvaroğlu batabilir falan denilmiş. Kafam karıştı ya. :D

yapma Fatih ML 270 cdi ler kagni gibi:D yakin arkadasim da vardi az kullanmadim.. toroslami yoksa sahinlemi pesine takilmis polisler:D

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=128129662&pageNumber=1

Bi kullanmak lazım şu ssanyongları ya. Bizim ilgilendiğimiz model Kyron.. :) Araba 2 tonmuş. :D

Karabükte zaten europa var polıslerde zaten :D ama yok gayet iyi kaçıyor ya ben eskıpazara kadar gitmiştim 200 ne ara cıktı anlamadım :D

:D :D

X5 dökülüyor, 1-2 gün kullandık heryerinden ses geliyor. torpido kapağının kolu elimde kaldı :D tabiki eski sahibininde etkisi vardır ama araçtan soğudum. aynı linkteki gibi ilk çıkanlardandı. angel bile yok :D

kardess çalıştgımız firmanın var kışın cok kovaladık KARDAŞŞ YANINA BİLE YANAŞMAA DAMDAN DÜŞTÜK AMAN KARDAŞ YANAŞMA DOBLO AL YEMINLE ONDAN IYI HİÇ DEGİL DOBLO ÖNDER ÇEKERLİ

bu markanın yaptıgı araclar çin aracıdır kalitesini bilemem..

Geri