spor yay kesilebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çamurlukalrdan birinin çap daha dar olabilir. Bazı araçlarda öyledir Stilo, 206 vs yay takınca arka lastik çamurlukla 0 olur ve hata içine girer ama ön çamurlukla lastik arasına 1-2 parmak girer.

Çamurlukalrdan birinin çap daha dar olabilir. Bazı araçlarda öyledir Stilo, 206 vs yay takınca arka lastik çamurlukla 0 olur ve hata içine girer ama ön çamurlukla lastik arasına 1-2 parmak girer.
öyle değil benim kastım lastik çamurluk arası pay...

örnek bu resimdeki vectra gibi olsun istiyorum...

Ekli dosyalar

• dsc09208small1customxv8.webp
    dsc09208small1customxv8.webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 26
öyle değil benim kastım lastik çamurluk arası pay...
Aynı şeyden bahsediyoruz. ;)
fiat_stilo2003_ms_34_250.jpg

Resim küçük ama anlaşılıyor. Arka daha inik ön daha yukarda. Ön çamurluk daha yüksek çünkü. Bu arada 206 ların arkada yay yoktur, torsiyon ile ayarlanır ama arka çamurluk daha küçük olduğu iöin aracı tam düz konuma getirmek isteyince arka taraf daha alçak görünür. Yanlış anlaşılma olmasın.

örnek bu resimdeki vectra gibi olsun istiyorum...
Ondaki yaylar 5 lik işte.. sende 5 ya da 6 almalısın önün böyle olmasını istiyorsan.. Bana sorarsan 5e 4 lük OMP al ön arka aynı mesafede olur çamurlukla ;)

yayı aldk bi kere değiştiremeyizz:( 5lik yay=amortisör değişimi demek

Ondaki yaylar 5 lik işte.. sende 5 ya da 6 almalısın önün böyle olmasını istiyorsan.. Bana sorarsan 5e 4 lük OMP al ön arka aynı mesafede olur çamurlukla ;)

o arabada 5lik yay yok. 3.5lük ap marka yay var. bende de aynı yaydan var ;)

o arabada 5lik yay yok. 3.5lük ap marka yay var. bende de aynı yaydan var ;)

bu önü nasıl düşürdün?

bu önü nasıl düşürdün?

sen bir foto yollamışsın ya. o arkadaşdaki yayla bendeki aynı. ap marka yay 3.5lük. aynen böle düştü bende gtsi olan o arkadaşla da aldığım zaman konuşmuştum aynı yükseklikte bizimkiler. yayda 3.5lük. yayın sertlik ve yumuşaklığıyla ilgili birazda. benim araba eskisine göre çooook sert. eibach takanları biliyorum hiç deişmiyor nerdeyse konfor bende ise 0 konfor var ama yol tutuşu 10 numara.

Geri