İçimizde ticaret yapanlar, kampanya düzenleyenler, işleri gereği sözleşme yapanlar mutlaka vardır. Kampanyaların amacı iki tarafın ortak menfaati içindir. Hizmet veren ..... şartlarımı yerine getirirsen veya taahhüt edersen sana bu hizmeti normal fiyat yerine daha düşük fiyattan veririm der, hizmeti alan da sözleşmeyi okur işine gelirse basar imzayı (bu tür satış sözleşmelerinden kaç tanesi noter huzurunda imzalanıyor onu da ayrıca merak ediyorum) hizmeti alır, işine gelmezse almaz. Hizmeti alanlar bir iki ay hizmet aldıktan sonra ben bu işten sıkıldım veya vaz geçtim benden bundan sonra para çalışmaz demesi bırakın kanunu, etik açıdan ne kadar doğrudur. Peki hizmet veren kurum, verdiği hizmeti geri çekseydi veya eksik hizmet verseydi aynı kurum hakkında ne düşünürdük. Şimdi o kurum burada yerden yere vurulmaz mıydı? Bu sözleşmedeki hizmet veren kurum sizlerden birinin olsaydı, ben de sizlerle bir sözleşme imzalasaydım, daha sonra herhangi bir şekilde vazgeçip artık sizden hizmet alamayacağım deyip ödemelerimi durdursaydım ne yapardınız?