Yazacağım kızacaksınız!
Yahu arkadaş; van minüt demekle olmuyor bu işler. Bütün bunların danışıklı birer dövüş olduğunu biliyoruz artık. Yeni Osmanlıyı (ama Vahdettin'in Osmanlısı-Hainle işbirliği yapan Osmanlı) gerçekleştireceğiz, 2. Cumhuriyeti kurcağız diyenlerin ülkeyi şölye iyi yönetiyoruz, böyle iyi yönetiyoruz diyenlerin ne haltlara yol açtıklarını görüyoruz işte!
Diyarbakır'da alt kimlik üst kimlik diyerek milleti ayrılaştırmaya çalışırsan ve başarırsan, falanca kökenlilere olur olmadık yerde olur olmadık haklar vermeye kalkarsan, kısacası kapütülasyoncu olursan içine düştüğün durum da bu olur.
Dersim için oldukça gereksiz bir şekilde özür dilersen; isyanla mücadeleyi, kendi ellerinle "soykırım"mış gibi gösterirsen, hainleri kahraman eylersen olacağı bu! Kimse kızmasın Fransa'ya! Sen kendin "Dersim'de ben soykırım uyguladım zamanında" dersen Fransa'da elbette bunu kullanır.
Son olarak, neyi boykot ediyorsunuz arkadaşlar?
Fransız malı almamakla kime ceza veriyorsunuz? Bundan bilmemkaç yıl önce almadık da ne oldu? Üstelik "paranın milliyeti olmaz" diyen başbakanımız değil mi? Siz boykot ettiniz, hükümet ise Fransız mallarına yasak mı getirdi? Kendinizi kandırmayın lütfen!
Ben olanlara sadece ve sadece gülüyorum. Başımıza padişah eylenen RTE sayesinde daha çok boykotlar ederiz biz!