Sorunu Çözene Çikolata :) Astra Fren Sesi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inerken hisarcığın 7. durağı.
hastane 4. durak zaten inerken.;)camiinin oldugu durak:]

arkadaşlar dün hasta yattığım için yazamadım :) salı günü kampanayı tornalattırdım. 20 tornacı + 20 frenci aldı. 40 TL ye yaptırdım. 2 Gündür bi ses soluk yok. Yüksek hızlarda ani frenlerde ve ısınınca test edemedim. Bunları da en kısa zamanda deneyip aktaracam.

Şimdilik çikilata sahibi belli değil :)

aslen Gayserili olsan bu kadar cimri olmazsın:D
hmşerim memleket nire?:D:D

kayseriliyim ama yerlisi değilim. o yüzden kimse bana cimri diyemez. :)
1 koli çikonella göndereyim sana adresi ver de :D

Şundan :
17.2.jpg

+ bi fıkra geldi aklıma. Kayserili zengin olunca gelin demiş bugun paraya kıyalım. gitmişler bi cafeye. garson bize 1 kola 3 pipet getir :)

Son düzenleme:
1728.sokak no:3/B karşıyaka/izmir
0232 323 44 04
0533 258 54 98
samet yumurtacı

hadi bakalım:D

1728.sokak no:3/B karşıyaka/izmir
0232 323 44 04
0533 258 54 98
samet yumurtacı

hadi bakalım:D

:) hahahha

toz yolu olan balata.

kampanalara keşke dokundurmasaydın. kampana frenlerde balatalarının ortasında toz yolu yoksa kampana içine biriken kömürleşmiş balata parçacıkları kampanalarda sese sebep olur. bu nedenle toz yolu olan (ortası düz çizgili olan yarık balatalardan) alıp taktırın derim. uygun resim bulamadım ama balatanın ortasına siyah çizgi çekerek olayı anlattım;)) çukulatanın hatrına ;))

Ekli dosyalar

• foto_frenpabucu.webp
    foto_frenpabucu.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 11
hahaha konu güncellenmişş
noldu yaaa kargo gelmedi?

:D:D

kampanalara keşke dokundurmasaydın. kampana frenlerde balatalarının ortasında toz yolu yoksa kampana içine biriken kömürleşmiş balata parçacıkları kampanalarda sese sebep olur. bu nedenle toz yolu olan (ortası düz çizgili olan yarık balatalardan) alıp taktırın derim. uygun resim bulamadım ama balatanın ortasına siyah çizgi çekerek olayı anlattım;)) çukulatanın hatrına ;))

Bi de onlardan sorayım.

Kampanaları tornalatınca ses gitmişti ama şimdilik sadece balatalar ısınınca ses yapıyor. sabahki sesler kesildi. ama bakacaz belki geri gelirler :)

hahaha konu güncellenmişş
noldu yaaa kargo gelmedi?

:D:D

Yaaa hiç sorma dostum. tam kargoyu göndermeye gidiyordum ki ses yine başladı :)

Geri